Web Informer Button

Οι άλλες μας ιστοσελίδες.


Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη .!!
========================================

ΜΗΝΥΜΑ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΓΙΑ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ


Με αφορμή την έναρξη των πανελλαδικών εξετάσεων, ο Αντιπεριφερειάρχης Θεσσαλονίκης Γεώργιος Τσαμασλής, στέλνει στους υποψηφίους που διεκδικούν μια θέση στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση το εξής μήνυμα:
«Το τέλος ακόμα μίας σχολικής χρονιάς για τους μαθητές και τις μαθήτριες της Γ΄ Λυκείου, σηματοδοτεί, ταυτόχρονα, την αφετηρία μιας νέας πορείας προς τη δικαίωση των προσωπικών τους αγώνων και την εκπλήρωσης των ονείρων τους.
Οι πανελλαδικές εξετάσεις και η προσπάθεια εισόδου στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση αποτελούν μια σημαντική δοκιμασία για τους εφήβους, που παλεύουν να κατακτήσουν τους στόχους τους και να δημιουργήσουν νέες προοπτικές για ένα καλύτερο αύριο.
Στο δύσκολο δρόμο που έχουν να διανύσουν τις επόμενες μέρες χρειάζεται να οπλιστούν με δύναμη και κουράγιο, προκειμένου να ανοίξουν νέους ορίζοντες στη ζωή τους, αλλά και στο μέλλον του τόπου.
Ο αγώνας, στη δύσκολη εποχή που ζούμε, είναι διαρκής και οι εξετάσεις καθημερινές, αλλά η γνώση θα αποτελεί πάντα ισχυρό εφόδιο για τη δημιουργία καλύτερων κοινωνιών.
Εύχομαι ολόψυχα Καλή Επιτυχία σε όλους τους μαθητές και τις μαθήτριες της Θεσσαλονίκης που διαγωνίζονται στις πανελλήνιες εξετάσεις, Καλό Κουράγιο και Δύναμη τόσο στους ίδιους, όσο και στις οικογένειές τους, για να τους στηρίζουν σε όλες τους τις επιλογές».

{Ενημέρωση}

    Παρακαλώ κατά την αναδημοσίευση να αναγράφετε την πηγή με ενεργό σύνδεσμο προς το tsounami
    Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος απαγορεύεται ρητά η αναδημοσίευση, αντιγραφή, διασκευή ή αναπαραγωγή με οποιονδήποτε τρόπο του περιεχομένου του παρόντος Ιστολογίου, χωρίς την παραπομπή στην πηγή (Νόμος 2121/1993).
    copyright: Tsounami 2019
TSOUNAMI