Web Informer Button

Οι άλλες μας ιστοσελίδες.


Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη .!!
========================================

Εξοπλισμός γυμναστικής, αθλοπαιδιών και ψυχοκινητικής αγωγής σε τμήματα ένταξης του Δ.Θερμαικού.


Με 578 όργανα γυμναστικής, αθλοπαιδιών και ψυχοκινητικής αγωγής εξοπλίστηκαν τις τελευταίες δύο ημέρες σχολικές μανάδες της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης του δήμου μας, που διαθέτουν τμήματα ένταξης.

Οι δράσεις του έργου «Εξοπλισμός τμημάτων ένταξης των σχολικών μονάδων Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης», αξίας 33.781,70 €,  χρηματοδοτούνται από το Ε.Μ. Μακεδονία - Θράκη 2007-2013 με συγχρηματοδότηση από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης (ΕΤΠΑ) και Εθνικούς Πόρους.


Επιπροσθέτως, υπογραμμίζεται ότι ο Δήμος μας, κατόπιν υποβολής της αίτησης ένταξης στο συγκεκριμένο έργο τον Αύγουστο 2011 από το Γραφείο Προγραμματισμού, αναμένεται να προμηθευτεί άμεσα, από την ίδια δράση, εξοπλισμό υψηλής τεχνολογίας και επίπλων σε σχολικές μονάδες με τμήματα ένταξης, γεγονός που θα αναβαθμίσει ιδιαίτερα τη διδασκαλία στην τάξη.

{Ενημέρωση}

    Παρακαλώ κατά την αναδημοσίευση να αναγράφετε την πηγή με ενεργό σύνδεσμο προς το tsounami
    Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος απαγορεύεται ρητά η αναδημοσίευση, αντιγραφή, διασκευή ή αναπαραγωγή με οποιονδήποτε τρόπο του περιεχομένου του παρόντος Ιστολογίου, χωρίς την παραπομπή στην πηγή (Νόμος 2121/1993).
    copyright: Tsounami 2019
TSOUNAMI