Web Informer Button

Οι άλλες μας ιστοσελίδες.


Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη .!!
========================================

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΛΟΠΗ ΚΑΛΩΔΙΩΝ


Με αφορμή τα πρόσφατα περιστατικά κλοπής καλωδίων στο δίκτυο ηλεκτροδότησης εθνικών και περιφερειακών οδών, η Αντιπεριφέρεια Θεσσαλονίκης απευθύνει έκκληση προς όλους τους πολίτες να συμβάλουν ενεργά στο έργο της, καταγγέλλοντας κάθε περιστατικό παραβατικής δραστηριότητας που θα υποπέσει στην αντίληψή τους.
Η έλλειψη ηλεκτροφωτισμού στους δρόμους εγκυμονεί κινδύνους για όλους τους συμπολίτες μας, γι’ αυτό θα ήταν καλό όταν παρατηρούμε ύποπτες συμπεριφορές ατόμων να ειδοποιούμε εγκαίρως την Άμεση Δράση (100) ή να επικοινωνούμε με το τμήμα Πολιτικής Προστασίας στο τηλέφωνο 6983-337291, το οποίο είναι διαθέσιμο 24 ώρες το 24ωρο.
Σημειώνεται ότι οι συνεχείς επιδιορθώσεις στο δίκτυο ηλεκτροδότησης, εξαιτίας της κλοπής καλωδίων ανά τακτά χρονικά διαστήματα, αντλούν μεγάλο μέρος του προϋπολογισμού που αφορά στο φωτισμό των οδών, με αποτέλεσμα να ελαχιστοποιείται το ποσό που προορίζεται για νέες κατασκευές φωτισμού.  
Όπως επεσήμανε ο Αντιπεριφερειάρχης Θεσσαλονίκης Γεώργιος Τσαμασλής, «πρέπει να κινητοποιηθούμε όλοι και να συνεργαστούμε, ώστε να ενισχύσουμε τα έργα φωτισμού των δρόμων και όχι να αναλωνόμαστε στο να επιδιορθώνουμε συνεχώς το υπάρχον δίκτυο ηλεκτροφωτισμού».

{Ενημέρωση}

    Παρακαλώ κατά την αναδημοσίευση να αναγράφετε την πηγή με ενεργό σύνδεσμο προς το tsounami
    Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος απαγορεύεται ρητά η αναδημοσίευση, αντιγραφή, διασκευή ή αναπαραγωγή με οποιονδήποτε τρόπο του περιεχομένου του παρόντος Ιστολογίου, χωρίς την παραπομπή στην πηγή (Νόμος 2121/1993).
    copyright: Tsounami 2019
TSOUNAMI