Web Informer Button

Οι άλλες μας ιστοσελίδες.


Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη .!!
========================================

Δελτίο Τύπου ΕΘ.Ο.Π.Α.Κ.


Τα φώτα της δημοσιότητας έπεσαν πάνω στους εθελοντές που έσπευσαν πρώτοι να βοηθήσουν στο ξεκαθάρισμα  των καμμένων στο εντελώς κατεστραμένο διαμέρισμα, της άτυχης γυναίκας στους Νέους Επιβάτες.Για μια ακόμα  φορά ο εθελοντισμός έδωσε την έννοια της ανθρωπιάς.

Στη συνέχεια και κατά τη διάρκεια του μήνα συνεχίστηκε το εκπαιδευτικό πρόγραμμα σε Πρώτες Βοήθειες,Δασοπυρόσβεση - Δασοπροστασία και Καταυλισμούς, με εντυπωσιακό αριθμό προσέλευσης συμπολιτών μας.
Εκτός από τις εκπαιδεύσεις, μέλη της έδωσαν το παρόν παρέχοντας πλήρη υγειονομική κάλυψη τόσο στο Τουρνουά ενόργανης γυμναστικής που διοργάνωσε ο Αθλητικός Σύλλογος "Αίας" καθώς και στους Διασχολικούςαγώνες Basket και Volley των Λυκείων του Δήμου μας.

Δυστυχώς το ανιδιοτελές και κοινωφελές έργο των εθελοντών του Δήμου μας, δεν θα είναι διαθέσιμο για αρκετό καιρό.Με την έναρξη  του Μαϊου τα φώτα της δημοσιότητας έπεσαν πάνω στους εθελοντές,για δεύτερη φορά.
Αυτή τη φορά όμως όχι για να λάμψει η έννοια της ανθρωπιάς και του εθελοντισμού. Εκαψαν και λεηλάτησαν την καρδιά της ΕΘ.Ο.Π.Α.Κ.

Κάνουμε έκκληση σε όλους του συμπολίτες μας να συνδράμουν , ο καθείς με τον δικό του τρόπο στο να αποκαταστήσουμε πιο γρήγορα τις ζημιές και να είμαστε πάλι σε ετοιμότητα κοντά σε σας και στα παιδιά μας. 


Για την 
ΕΘ.Ο.Π.Α.Κ.

Κομίνιας Νέστορας 

{Ενημέρωση}

    Παρακαλώ κατά την αναδημοσίευση να αναγράφετε την πηγή με ενεργό σύνδεσμο προς το tsounami
    Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος απαγορεύεται ρητά η αναδημοσίευση, αντιγραφή, διασκευή ή αναπαραγωγή με οποιονδήποτε τρόπο του περιεχομένου του παρόντος Ιστολογίου, χωρίς την παραπομπή στην πηγή (Νόμος 2121/1993).
    copyright: Tsounami 2019
TSOUNAMI