Web Informer Button

Οι άλλες μας ιστοσελίδες.


Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη .!!
========================================

Ο Άρης μπήκε στο άρθρο 99

Δεκτή έγινε πριν από λίγη ώρα η αίτηση του ΑΡΗ για υπαγωγή στο άρθρο 99 από το Πρωτοδικείο Θεσσαλονίκης, γεγονός που «ανοίγει» το δρόμο για την ένταξη της ΠΑΕ στον συγκεκριμένο πτωχευτικό κώδικα…
Οι κύριοι Αργυριάδης, Χριστοφορίδης και Τσομίδης που χειρίστηκαν την υπόθεση ήταν σίγουροι για την θετική εξέλιξη κόντρα σε όσα… άκουγαν όλο αυτό το χρονικό διάστημα από τον κ. Σκόρδα που υποστήριζε δημοσίως και πριν αναλάβει την ΠΑΕ ότι θα απορριφθεί η αίτηση και πως θα πρέπει να υπάρξει άλλος δρόμος και νέα αίτηση.

Δεν αποτελεί μυστικό άλλωστε και η διαφωνία που είχαν την εβδομάδα της εκδίκασης της υπόθεσης, αλλά και το γεγονός ότι παρουσιάστηκε ένας άλλος δρόμος εξυγίανσης με το φανταστικό σενάριο των 7  εκ ευρώ από το 44 που βέβαια δεν υπάρχουν πουθενά ως οφειλή της ΠΑΕ στην καρτέλα που ζήτησε και πήρε η ΠΑΕ από την  ΦΑΕ Θεσσαλονίκης.
Με αυτή την απόφαση ανοίγει ο δρόμος της εξυγίανσης της ΠΑΕ, αποτελεί μία δικαίωση των θέσεων συγκεκριμένων ανθρώπων και φυσικά φαίνεται ξεκάθαρα ποιος έλεγε την αλήθεια και ευτυχώς εισακούστηκε με τα συγκεκριμένα αποτελέσματα υπέρ του συλλόγου.
Πλέον θα πάμε σε άνοιγμα της διαδικασίας με ρύθμιση των οφειλών προς το δημόσιο σε 90 ή 120 δόσεις και βέβαια θα πρέπει μέσω διαμεσολαβητή να τρέξουν και οι επαφές με παίκτες και άλλους πιστωτές.
Είναι αυτονόητο ότι ο ΑΡΗΣ μετά από αυτό γίνεται ακόμα πιο θελκτικός για τον όποιο επενδυτή!pamesports.gr

{Ενημέρωση}

    Παρακαλώ κατά την αναδημοσίευση να αναγράφετε την πηγή με ενεργό σύνδεσμο προς το tsounami
    Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος απαγορεύεται ρητά η αναδημοσίευση, αντιγραφή, διασκευή ή αναπαραγωγή με οποιονδήποτε τρόπο του περιεχομένου του παρόντος Ιστολογίου, χωρίς την παραπομπή στην πηγή (Νόμος 2121/1993).
    copyright: Tsounami 2019
TSOUNAMI