Web Informer Button

Οι άλλες μας ιστοσελίδες.


Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη .!!
========================================

Η ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ ΚΥΠΡΟΥ ΤΑΞΙΔΙ


Στην 16η Τουριστική Έκθεση της Κύπρου “ΤΑΞΙΔΙ” 2013  συμμετέχει η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας.
Την Έκθεση διοργανώνει ο Σύνδεσμος Ταξιδιωτικών Πρακτόρων Κύπρου από την Παρασκευή 17 μέχρι και την Κυριακή 19 Μαΐου 2013 στις εγκαταστάσεις της Διεθνούς Κρατικής Έκθεσης στη Λευκωσία.
Η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας συμμετέχει στην έκθεση με ενιαίο εκθεσιακό χώρο για όλες τις περιφερειακές ενότητες και με στρατηγικό στόχο την περαιτέρω προώθηση του τουριστικού προϊόντος και των συγκριτικών πλεονεκτημάτων της ΠΚΜ στην αγορά της Κύπρου.
«Ως Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας συνεχίζουμε τις συντονισμένες δράσεις με στόχο την προβολή και την ανάδειξη του τουριστικού μας προϊόντος στο εξωτερικό και την ενδυνάμωση των σχέσεων συνεργασίας με τους γείτονές μας στον τομέα του τουρισμού και της οικονομίας γενικότερα. Μέσα από την κοινή προσπάθεια και την εποικοδομητική συνεργασία με τις όμορες και αδελφές χώρες όπως είναι η Κύπρος,  μπορούμε να πετύχουμε από κοινού το στοίχημα της ανάπτυξης και της εξόδου των χωρών μας από την οικονομική κρίση. Καθώς στο επίκεντρο της τουριστικής έκθεσης “ΤΑΞΙΔΙ 2013” βρίσκεται ο “γαστρονομικός τουρισμός”, η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας θα προβάλει τον πλούτο και την εξαιρετική ποικιλία των γαστρονομικών και τουριστικών της προτάσεων. Προβάλλουμε τα ελκυστικά τουριστικά πακέτα της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, τις εναλλακτικές μορφές τουρισμού που προσφέρουμε στους επισκέπτες  όλο το χρόνο και το μοναδικό συνδυασμό των συγκριτικών πλεονεκτημάτων της περιοχής μας” δήλωσε σχετικά ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας. 

{Ενημέρωση}

    Παρακαλώ κατά την αναδημοσίευση να αναγράφετε την πηγή με ενεργό σύνδεσμο προς το tsounami
    Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος απαγορεύεται ρητά η αναδημοσίευση, αντιγραφή, διασκευή ή αναπαραγωγή με οποιονδήποτε τρόπο του περιεχομένου του παρόντος Ιστολογίου, χωρίς την παραπομπή στην πηγή (Νόμος 2121/1993).
    copyright: Tsounami 2019
TSOUNAMI