Web Informer Button

Οι άλλες μας ιστοσελίδες.


Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη .!!
========================================

το Πειραματικό Κιθαριστικό σύνολο "Guitar Heroes: στο ΚΑΠΠΑ την Κυριακή 26 Μαίου


Το Πειραματικό Κιθαριστικό Σύνολο "Guitar Heroes" παρουσίασε για πρώτη φορά φέτος το μουσικό του πρόγραμμα 2013 - 2013 και για πρώτη φορά επίσης στο Αγγελοχώρι, σε μια συναυλία με τίτλο "Οι κιθάρες που θα σας συναρπάσουν", σε συνεργασία με τον Πολιτιστικό Σύλλογο Αγγελοχωρίου "Ο Φάρος". Μέσα σε ένα κλίμα θαλπωρής με ατμοσφαιρικό φωτισμό, προσηλωμένο κοινό και τους Guitar heroes σε εξαιρετική φόρμα, ερμηνεύτηκαν επιλεγμένα έργα του διεθνούς ρπερτορίου για κιθαριστικά σύνολα. Ένα πρωτόγνωρο και ανέλπιστο μουσικό βίωμα για τους περισσότερους ακροατές, μια αίσθηση πληρότητας και ικανοποίησης για τους ίδιους τους Guitar Heroes  μια βραδιά μουσικής μέθεξης.

Στη συναυλία έδωσαν το παρόν ο Δήμαρχος Θερμαϊκού Γιάννης Αλεξανδρής, ο Αντιδήμαρχος Γιάννης Τσακμάκας, ο Πρόεδρος του ΔΗ.Π.Π.Α.Κ.Υ.Θ. Παναγιώτης Τροκάνας και η Πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Ν. Μηχανιώνας Μαίρη Λιόλιου.

Η επόμενη εμφάνιση των Guitar Heroes θα γίνει την Κυριακή, 26-5-2013, 7 μ.μ. στο Θέατρο ΚΑΠΠΑ στην Περαία.

{Ενημέρωση}

    Παρακαλώ κατά την αναδημοσίευση να αναγράφετε την πηγή με ενεργό σύνδεσμο προς το tsounami
    Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος απαγορεύεται ρητά η αναδημοσίευση, αντιγραφή, διασκευή ή αναπαραγωγή με οποιονδήποτε τρόπο του περιεχομένου του παρόντος Ιστολογίου, χωρίς την παραπομπή στην πηγή (Νόμος 2121/1993).
    copyright: Tsounami 2019
TSOUNAMI