Web Informer Button

Οι άλλες μας ιστοσελίδες.


Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη .!!
========================================

Φορολογικές δηλώσεις 2013 ξεκινά τη Δευτέρα η υποβολή


Τη Δευτέρα αναμένεται να ανοίξει η ηλεκτρονική πύλη του Taxisnet για να υποβάλουν τις φορολογικές δηλώσεις 2013 οι φορολογούμενοι για τα εισοδήματα του 2012 .


Η προθεσμία για τις φορολογικές δηλώσεις 2013 τελείωνει την 30η Ιουνίου, ανεξαρτήτως ΑΦΜ. Όσοι έχουν παλιούς κωδικούς πρόσβασης στο taxisnet θα μπορούν να τους χρησιμοποιήσουν και φέτος, ενώ όσοι δεν έχουν θα πρέπει να τους προμηθευτούν από την εφορία.δείτε εδώ πως βγάζετε κωδικούς taxisnet για τις φορολογικές δηλώσεις 2013


Παράλληλα θα δηλώνονται απο τους φορολογούμενους στους ειδικούς πίνακες και τα ακίνητα που κατέχουν, για να υπολογιστεί η έκτακτη εισφορά του 2012 αλλά και ο ενιαίος φόρος του 2014.

Ο φόρος που θα προκύψει απο τις φορολογικές δηλώσεις 2013 καταβάλλεται σε τρεις ίσες δόσεις, έως το τέλος Αυγούστου, έως το τέλος Οκτωβρίου και έως το τέλος Δεκεμβρίου. Αν ο φόρος βεβαιώνεται τους µήνες Αύγουστο και Σεπτέµβριο του οικείου οικονοµικού έτους, καταβάλλεται σε δύο δόσεις και αν βεβαιώνεται τον Οκτώβριο, σε μία δόση. Σε περίπτωση εφάπαξ εξόφλησης - για εμπρόθεσμες δηλώσεις - παρέχεται έκπτωση 1,5% επί του οφειλόμενου φόρου.www.dikaiologitika.gr

{Ενημέρωση}

    Παρακαλώ κατά την αναδημοσίευση να αναγράφετε την πηγή με ενεργό σύνδεσμο προς το tsounami
    Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος απαγορεύεται ρητά η αναδημοσίευση, αντιγραφή, διασκευή ή αναπαραγωγή με οποιονδήποτε τρόπο του περιεχομένου του παρόντος Ιστολογίου, χωρίς την παραπομπή στην πηγή (Νόμος 2121/1993).
    copyright: Tsounami 2019
TSOUNAMI