Web Informer Button

Οι άλλες μας ιστοσελίδες.


Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη .!!
========================================

Έρχεται το PΑΟΚ… BUS


Ολοκληρώθηκαν οι διαδικασίες για την απόκτηση νέου λεωφορείου που θα χρησιμοποιεί για τις μετακινήσεις τις η ποδοσφαιρική ομάδα του ΠΑΟΚ. Επιθυμία του Ιβάν Σαββίδη σχεδόν από τις πρώτες ημέρες που απέκτησε το πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών της ΠΑΕ ήταν να αποκτηθεί ένα νέο υπερσύγχρονο λεωφορείο.
 Η επιθυμία του μετατράπηκε σε εντολή προς τους συνεργάτες του προκειμένου να προχωρήσει η ΠΑΕ στην ανάλογη κίνηση. Το τελευταίο χρονικό διάστημα έγινε ενδελεχής έρευνα στην αγορά της Γερμανίας προς αυτή την κατεύθυνση. Πριν από τρεις εβδομάδες είχαν ταξιδέψει στην Γερμανία οι Μάκης Γκαγκάτσης, Κώστας Ιωσηφίδης και ο ταξιδιωτικός πράκτορας της ΠΑΕ ΠΑΟΚ Σίμος Συμεωνίδης για να πάρουν προσφορές από μεγάλες εταιρίες που αναλαμβάνουν την κατασκευή λεωφορείων κατά παραγγελία.
 Οι προτάσεις τέθηκαν στη διάθεση των επιτελών της ΠΑΕ που έκαναν την τελική επιλογή και έδωσαν πριν από το ΠΑΣΧΑ την τελική παραγγελία. Το νέο ιδιόκτητο λεωφορείο του ΠΑΟΚ θα είναι έτοιμο στο τέλος Αυγούστου όταν και θα παραδοθεί επίσημα στην ΠΑΕ από την Γερμανική εταιρία που ανέλαβε την κατασκευή του με ειδική παραγγελία.
 Το κόστος του λεωφορείο θα φθάσει τις 330.000 ευρώ και θα κατασκευαστεί στα πρότυπα των λεωφορείων που χρησιμοποιούν μεγάλα ευρωπαϊκά club. Παρέχει όλες τις ανέσεις που παρέχουν τα υπερσύγχρονα λεωφορεία που χρησιμοποιούν ομάδες όπως η Μπάγερν Μονάχου, η Γιουβέντους, η Αρσεναλ και άλλες. Εννοείται ότι η εξωτερική εμφάνιση θα φέρει τα χρώματα του ΠΑΟΚ και τα ονόματα των χορηγών της νέας περιόδου.
 Τα… αποκαλυπτήρια θα γίνουν αμέσως μετά την παράδοση, τέλη Αυγούστου αρχές Σεπτεμβρίου!πηγή

{Ενημέρωση}

    Παρακαλώ κατά την αναδημοσίευση να αναγράφετε την πηγή με ενεργό σύνδεσμο προς το tsounami
    Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος απαγορεύεται ρητά η αναδημοσίευση, αντιγραφή, διασκευή ή αναπαραγωγή με οποιονδήποτε τρόπο του περιεχομένου του παρόντος Ιστολογίου, χωρίς την παραπομπή στην πηγή (Νόμος 2121/1993).
    copyright: Tsounami 2019
TSOUNAMI