Web Informer Button

Οι άλλες μας ιστοσελίδες.


Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη .!!
========================================

ΔΗΛΩΣΗ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΓΙΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΣΤΟΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΛΟΓΩ ΒΡΟΧΗΣ.


Άμεσα και ταχύτατα επενέβησαν τα συνεργεία της Διεύθυνσης Τεχνικών Έργων της Αντιπεριφέρειας Θεσσαλονίκης στις οχλήσεις που δημιουργήθηκαν χθες από τη δυνατή νεροποντή στην περιφερειακή οδό, στο ύψος της αερογέφυρας Σταυρούπολης.
Το συγκεκριμένο σημείο επισκέφτηκε ο Αντιπεριφερειάρχης Θεσσαλονίκης Γεώργιος Τσαμασλής την ώρα του συμβάντος, προκειμένου να επιβλέψει τις εργασίες αποκατάστασης της κυκλοφορίας στο οδικό δίκτυο.
«Τα συνεργεία μας δούλεψαν άμεσα και αποτελεσματικά για να αποκατασταθούν τα προβλήματα που δημιουργήθηκαν στον περιφερειακό από τη βροχή, σε συνεργασία με τους άνδρες της τροχαίας, που παρέκαμπταν την κυκλοφορία. Σε χρονικό διάστημα λιγότερο των δύο ωρών καθαρίστηκαν τα φρεάτια, ενώ χρησιμοποιήσαμε και ένα γκρέιντερ για να απομακρυνθούν τα κλαδιά και λοιπά αντικείμενα που βρέθηκαν στο δρόμο από τον άνεμο και τα νερά της βροχής. Παράλληλα, συμβάλαμε στον απεγκλωβισμό των ανθρώπων από τα σπίτια που υπάρχουν στους παράδρομους της περιοχής, καθώς τα νερά είχαν κλείσει τις εξώπορτες σε πολλά από αυτά.  Οφείλω να επισημάνω ότι το πρόβλημα αντιμετωπίστηκε σε γρήγορο χρονικό διάστημα, αν σκεφτεί κανείς ότι σε περίπτωση ατυχήματος στον περιφερειακό τα κυκλοφοριακά προβλήματα διαρκούν περισσότερο από δύο ώρες», υπογράμμισε ο κ. Τσαμασλής.

{Ενημέρωση}

    Παρακαλώ κατά την αναδημοσίευση να αναγράφετε την πηγή με ενεργό σύνδεσμο προς το tsounami
    Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος απαγορεύεται ρητά η αναδημοσίευση, αντιγραφή, διασκευή ή αναπαραγωγή με οποιονδήποτε τρόπο του περιεχομένου του παρόντος Ιστολογίου, χωρίς την παραπομπή στην πηγή (Νόμος 2121/1993).
    copyright: Tsounami 2019
TSOUNAMI