Web Informer Button

Οι άλλες μας ιστοσελίδες.


Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη .!!
========================================

Ερωτήματα δημότη προς τους αρμόδιους του δήμου Θερμαικού.


Είδα προχθές στα Εγκαίνια της έκθεσης «Κειμήλια Απελευθέρωσης Μακεδονίας-Βαλκανικοί πόλεμοι 1912-13» στην Καψαλάκειο Πολιτιστική Στέγη, στη Νέα Μηχανιώνα, που έκανε ο Υπουργός Μακεδονίας – Θράκης, κάποια πράγματα που μου έκαναν εντύπωση.

Πρώτα – πρώτα, το «καταπράσινο» γκαζόν, που… κιτρίνισε, πανηγυρίζοντας με τον «τρόπο» του, την παραμονή του Άρη στην Α΄Εθνική.

Το μικρό λεωφορείο της «Βοήθειας στο σπίτι», παρκαρισμένο μπροστά σχεδόν στα σκαλοπάτια της Καψαλάκειου και αναρωτήθηκα το γιατί :
• To παρέταξαν εκεί, δίκην τιμητικού αγήματος ;
• Δεν βρήκανε αλλού, χώρο να το παρκάρουν ;
• Δεν είχαν άραγε πετρέλαιο, «προσφιλής» δικαιολογία της Διοίκησης ή
• Χάσανε τα κλειδιά του ;

Είπα κλειδιά, και θυμήθηκα το φορτηγό του Δήμου που έκλεψαν τον Νοέμβριο του 2012, με τα κλειδιά πάνω στην μηχανή, από τον όρχο της Νέας Μηχανιώνας.

Αφού δεν είχαμε κανένα «μαντάτο», για την τύχη του «αγνοούμενου» φορτηγού, γιατί δεν ζητάμε την συνδρομή της συμπαθούς Αγγελικής Νικολούλη; Που ξέρεις καμιά φορά…
με τιμή 
Στέλιος Κάκαρης
Δημότης Θερμαικού

{Ενημέρωση}

    Παρακαλώ κατά την αναδημοσίευση να αναγράφετε την πηγή με ενεργό σύνδεσμο προς το tsounami
    Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος απαγορεύεται ρητά η αναδημοσίευση, αντιγραφή, διασκευή ή αναπαραγωγή με οποιονδήποτε τρόπο του περιεχομένου του παρόντος Ιστολογίου, χωρίς την παραπομπή στην πηγή (Νόμος 2121/1993).
    copyright: Tsounami 2019
TSOUNAMI