Web Informer Button

Οι άλλες μας ιστοσελίδες.


Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη .!!
========================================

Άγγελος Σαμακοβλής: Οι στόχοι της ΔΕΥΑ Θερμαϊκού για το 2015

Τα έργα της ΔΕΥΑ Θερμαϊκού για το 2015 παρουσιάζει σε άρθρο του στην aftodioikisi.gr ο πρόεδρος Άγγελος Σαμακοβλής.
Το πλήρες κείμενο του άρθρου έχει ως εξής:
 «Η Δ.Ε.Υ.Α. Θερμαϊκού που προήλθε από τη συνένωση των Δ.Ε.Υ.Α. Ν. Μηχανιώνας , Δ.Ε.Υ.Α. Επανομής και Δ.Ε.Υ.Α.Θερμαϊκού εξυπηρετεί σήμερα πάνω από 38.000 νοικοκυριά με ελάχιστο εργατοϋπαλληλικό σε σχέση αυξανόμενες ανάγκες της παρόλα αυτά καταβάλλονται υπεράνθρωπες προσπάθειες για την ομαλή λειτουργία της επιχείρησης και την άμεση εξυπηρέτηση των καταναλωτών μας παρ’ όλες τις δύσκολες συγκυρίες (οικονομικές).
 Στόχος μας η ποσοτική και ποιοτική αναβάθμιση των υπηρεσιών μας και της παροχής τόσο ποσοτικά όσο και ποιοτικά του κοινωνικού μας αγαθού, του νερού λειτουργώντας με καινούργια φιλοσοφία μέσα στα πλαίσια της κοινωνικής αλληλεγγύης.
Ολοκληρώνουμε ένα έργο της αποχέτευσης στο δημοτικό Διαμέρισμα της Επανομής. Ένα έργο που μας ταλάνιζε εδώ και πολλά χρόνια , ένα έργο 14.000.000  ευρώ.
Ολοκληρώνονται όλες οι μελέτες και προχωράμε στο επόμενο στάδιο αντικατάστασης δικτύων στα Δημοτικά Διαμερίσματα της Ν. Μηχανιώνας, Επανομής και Νέων Επιβατών.
  Παρεμβαίνουμε στην επέκταση των δικτύων σε παροχές του Δήμου μας είτε απομονωμένες είτε προβληματικές όπως αυτό της περιοχής του Ποταμού Επανομής μιας από τις ωραιότερες παραλίες της Ελλάδας.
 Ενεργοποιούμε παλιές γεωτρήσεις με νέο εξοπλισμό, μισθώνουμε ιδιωτικές γεωτρήσεις ώστε να εξασφαλίσουμε την επάρκεια ιδιαίτερα τους καλοκαιρινούς μήνες κατά τους οποίους οι απαιτήσεις διπλασιάζονται.
 Παρεμβαίνουμε σε καθαρισμούς φρεατίων και σε κατασκευή νέων ώστε να αποφεύγονται πλημμυρικά φαινόμενα σε όλα τα Δημοτικά Διαμερίσματα του Δήμου μας.
Οργανώνουμε την αποθήκη (που δεν υπήρχε) για την αποθήκευση και ελεγχόμενη διαχείριση των υλικών μας μέσω των προμηθευτών μας.
Επεμβαίνουμε με καθημερινές εργασίες για την αναβάθμιση των αντλιοστασίων μας τα οποία ήταν παραμελημένα.
Διασφαλίζουμε την ποιότητα του νερού μας με συνεχείς χημικές αναλύσεις μέσω πιστοποιημένων χημικών εργαστηρίων.
Γνώμονας μας η άμεση και αποτελεσματική εξυπηρέτηση των καταναλωτών μας μέσα στα πλαίσια μιας υγιώς λειτουργούσας Επιχείρησης με διαφάνεια και πλήρης επίγνωσης του ρόλου μας .»

{Ενημέρωση}

    Παρακαλώ κατά την αναδημοσίευση να αναγράφετε την πηγή με ενεργό σύνδεσμο προς το tsounami
    Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος απαγορεύεται ρητά η αναδημοσίευση, αντιγραφή, διασκευή ή αναπαραγωγή με οποιονδήποτε τρόπο του περιεχομένου του παρόντος Ιστολογίου, χωρίς την παραπομπή στην πηγή (Νόμος 2121/1993).
    copyright: Tsounami 2019
TSOUNAMI