Web Informer Button

Οι άλλες μας ιστοσελίδες.


Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη .!!
========================================

Επιτυχής η εκδήλωση του Συλλόγου Φίλων Θερμαικού "ΑΠΟΛΛΩΝ". (βίντεο,φώτος)

Πραγματοποιήθηκε με επιτυχία την Κυριακή το βράδυ η εκδήλωση "Χορεύουμε στον Θερμαΐκό" του Συλλόγου Φίλων Θερμαΐκού "ΑΠΟΛΛΩΝ" 

Οι κάτοικοι του δήμου από νωρίς γέμισαν τον χώρο στο πάρκο κυκλοφοριακής αγωγής και απόλαυσαν τα χορευτικά συγκροτήματα έξι Συλλόγων.


Το κέφι προς το τέλος της εκδήλωσης ανέβηκε στα ύψη παρασύροντας στον χορό πάρα πολλούς δημότες όπου η  εκπληκτική ορχήστρα φρόντισε για την τέλεια διασκέδαση τους.


Το παρών στην εκδήλωση έδωσαν ο Δήμαρχος Θερμαΐκού Γιάννης Μαυρομάτης που χαιρέτησε την εκδήλωση, ο Επικεφαλής της Μείζονος  Αντιπολίτευσης στον δήμο Γιώργος Τσαμασλής ο οποίος χαιρέτησε την εκδήλωση και βράβευσε τον Σύλλογο,η Πρόεδρος του ΔΗΠΠΑΚΥΘ  Κατερίνα Χατζηχριστοφή,ο Αντιπρόεδρος του ΔΗΠΠΑΚΥΘ Γιώργος Καριώτης,η Πρόεδρος του Τοπικού Συμβουλίου της Δημοτικής Ενότητας Περαίας Νίτσα Κάλφα -Γουργουνίδη.


Παρόντες στην εκδήλωση ήταν και οι πρόεδροι όλων των Συλλόγων που συμμετείχαν στην εκδήλωση.


Οι υπεύθυνοι του Συλλόγου πρέπει να νοιώθουν όμορφα από την πολυπληθή παρουσία του κόσμου που τίμησε με την παρουσία του την εκδήλωση τους.


Όπως πάντα οι εθελοντικές ομάδες του δήμου μας ΕΘΟΠΑΚ και ΟΦΚΑΘ έδωσαν το παρών επιτηρώντας τον χώρο και δίνοντας την βοήθεια εάν χρειαζόταν.

Δείτε στιγμιότυπα των χορευτικών



βίντεο 2


φώτο
Νίτσα Κάλφα και  Ελλη Κωνσταντινίδου















Τζέσικα και Tsounami














Κατερίνα Χατζηχριστοφή














Γιώργος Τσαμασλής και Γιώργος Κολέσης























Δήμητρης Λόφτσαλης και Δήμητρα Λόφτσαλη














Χρήστος Χριστοδούλου














Νίτσα Κάλφα και Φόνη Λόφτσαλη με Δήμητρα και Γιάννη Τσιάμα














κέφι και χορός.

{Ενημέρωση}

    Παρακαλώ κατά την αναδημοσίευση να αναγράφετε την πηγή με ενεργό σύνδεσμο προς το tsounami
    Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος απαγορεύεται ρητά η αναδημοσίευση, αντιγραφή, διασκευή ή αναπαραγωγή με οποιονδήποτε τρόπο του περιεχομένου του παρόντος Ιστολογίου, χωρίς την παραπομπή στην πηγή (Νόμος 2121/1993).
    copyright: Tsounami 2019
TSOUNAMI