Web Informer Button

Οι άλλες μας ιστοσελίδες.


Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη .!!
========================================

Καθαρισμός ακτής Περαίας- Ν.Επιβατών.Δηλώσεις Αντιδημάρχου Γ.Φεστερίδη. (βίντεο).

Πραγματοποιήθηκε σήμερα στα πλαίσια των περιβαλλοντικών δράσεων του Δήμου Θερμαϊκού και με αφορμή τον εορτασμό της Παγκόσμιας Ημέρας Περιβάλλοντος, καθαρισμός της παραλίας Περαίας - Ν. Επιβατών
από την  Αντιδημαρχία Καθημερινότητας σε συνεργασία με:

 την 113 Πτέρυγα Μάχης, την 350 Πτέρυγα Κατευθυνόμενων Βλημάτων και το 1ο Κέντρο Ελέγχου Περιοχής (Χορτιάτης)



Η Αντιδημαρχία Καθημερινότητας ευχαριστεί θερμά τους διοικητές και το προσωπικό των παραπάνω μονάδων για την τόσο σημαντική προσφορά τους.



Το παρόν στην εκδήλωση καθαριότητας έδωσε και η ΕΘΟΠΑΚ δια του Προέδρου της Νέστορα Κομίνια.

Παραβρέθηκαν ο Αντιδήμαρχος κ.Ν.Μπουγιούκας-Τσουρούς ,η Πρόεδρος του Τοπικού Συμβουλίου Περαίας κ.Νίτσα Κάλφα - Γουργουνίδου,  το μέλος του Τοπικού Συμβουλίου Ν.Επιβατών κ.Ελλη Κωνσταντινίδου και η  Πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου Ν.Επιβατών κ.Ζαχαριάδου.

Ο διαχειριστής του Ιστολογίου μας Δ.Τσιαουσίδης που παραβρέθηκε στην εκδήλωση ζήτησε από τον Αντιδήμαρχο κ. Γ.Φεστερίδη να κάνει δηλώσεις σχετικά με την εκδήλωση καθαρισμού της ακτής τις οποίες μπορείτε να ακούσετε στο βίντεο που ακολουθεί.

{Ενημέρωση}

    Παρακαλώ κατά την αναδημοσίευση να αναγράφετε την πηγή με ενεργό σύνδεσμο προς το tsounami
    Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος απαγορεύεται ρητά η αναδημοσίευση, αντιγραφή, διασκευή ή αναπαραγωγή με οποιονδήποτε τρόπο του περιεχομένου του παρόντος Ιστολογίου, χωρίς την παραπομπή στην πηγή (Νόμος 2121/1993).
    copyright: Tsounami 2019
TSOUNAMI