Web Informer Button

Οι άλλες μας ιστοσελίδες.


Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη .!!
========================================

ΑΠΟΦΟΙΤΗΣΗ Γ΄ΤΑΞΗΣ του 2ου ΓΕΛ ΘΕΡΜΑΪΚΟΥ

Μια  ακόμα σχολική χρονιά ολοκληρώθηκε και ακόμα μια Γ΄τάξη του Λυκείου μας αποφοίτησε!  

Ο χορός αποφοίτησης διοργανώθηκε από τον σύλλογο γονέων με απόλυτη επιτυχία!

Ολοι οι απόφοιτοι, πλέον του Λυκείου μας συγκεντρώθηκαν την Τετάρτη 17 Ιουνίου στο κτήμα Χρηστίδη και σε κλίμα χαράς, ενθουσιασμού και συγκίνησης γιόρτασαν  το  τέλος μιας  12χρονης περιόδου της ζωής τους.  

Μαζί τους οι γονείς τους, οι καθηγητές τους και οι φίλοι τους! Στην "γιορτή" μας με πολλή χαρά συμμετείχαν και οι εκπρόσωποι των μαθητών μας από τις προηγούμενες χρονιές  μεταφέροντας την εμπειρία τους για την επόμενη μέρα.

Ο Δήμαρχος Θερμαϊκού Γιάννης Μαυρομάτης  τίμησε με την παρουσία του την αποφοίτηση και έδωσε τις ευχές του στα νεαρά παιδιά μας!

Η ευχή είναι για   καλά αποτελέσματα, καλή αρχή, καλή σταδιοδρομία
Ο σύλλογος γονέων  ευχαριστεί τους χορηγούς  φροντιστήριο ΚΙΝΗΤΡΟ,  φροντιστήριο ΕΚΚΕΝΤΡΟ, ξενοδοχείο ΑΙΓΛΗ,  κτήμα ΧΡΗΣΤΙΔΗ, βιβλιοπωλείο ΓΝΩΣΗ, σχολή χορού MPAXALO.gr, και quest για την πολύτιμη βοήθεια τους στο ΛΕΥΚΩΜΑ ΑΠΟΦΟΙΤΗΣΗΣ που δωρίστηκε στους μαθητές μας ως ανάμνηση της τελευταίας μαθητικής τους χρονιάς.  
Ιδιαίτερα θέλουμε να ευχαριστήσουμε τον φωτογράφο μας Γιώργο Σαλαγιάννη για τις υπέροχες φωτογραφίες που απλόχερα μας χάρισε ακόμα μία χρονιά!


Η διοίκηση του συλλόγου εύχεται σε όλα τα μέλη της ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ανανεώνοντας το ραντεβού για τον Σεπτέμβριο με την αρχή μιας νέας σχολικής χρονιάς!

για τον σύλλογο Γονέων
η Πρόεδρος

Σταυρούλα Χατζηθεοδώρου

{Ενημέρωση}

    Παρακαλώ κατά την αναδημοσίευση να αναγράφετε την πηγή με ενεργό σύνδεσμο προς το tsounami
    Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος απαγορεύεται ρητά η αναδημοσίευση, αντιγραφή, διασκευή ή αναπαραγωγή με οποιονδήποτε τρόπο του περιεχομένου του παρόντος Ιστολογίου, χωρίς την παραπομπή στην πηγή (Νόμος 2121/1993).
    copyright: Tsounami 2019
TSOUNAMI