Web Informer Button

Οι άλλες μας ιστοσελίδες.


Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη .!!
========================================

Ανοίγει το κομμάτι της παραλίας της Αγίας Τριάδας που ήταν κλειστό;;

Μετά τις 19 Ιουνίου, όπου υπάρχει συνάντηση με τον στρατηγό του Ταμείου Εθνικής Άμυνας, ανοίγει τελικά το κομμάτι της παραλίας της Αγίας Τριάδας που ήταν κλειστό. Οι συνομιλίες του δήμου με το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας βρίσκονται στο τελικό στάδιο κι έτσι το κοινό θα έχει απρόσκοπτη πρόσβαση στη θάλασσα.
Στόχος του Δήμου Θερμαϊκού είναι η ανάπτυξη του θαλάσσιου μετώπου και η αναβάθμιση υποβαθμισμένων τμημάτων, όπως ένα τμήμα 3.5 στρεμμάτων με 400 μέτρα πλάτος στην Αγία Τριάδα που περιλαμβάνεται στο σχέδιο δημιουργίας της πρώτης ECO-BEACH της χώρας.
Η πρώτη Eco-beach στην χώρα
«Έχουμε υποβάλλει στα αρμόδια υπουργεία τα σχέδια του συμπολίτη μας Βασίλη Τζάνα. Η πρώτη οικολογική παραλία αξιοποιεί μόνο το 25% της έκτασης με ομπρέλες και αφήνει το υπόλοιπο για κάθε είδους ελεύθερη πρόσβαση, ενώ περιλαμβάνει χώρο εξυπηρέτησης των ΑΜΕΑ» εξηγεί ο Δήμαρχος Θερμαϊκού Δ Μαυρομάτης, στην εκπομπή ΤΑ ΛΕΜΕ στη Βεργίνα Τηλεόραση.πηγή

{Ενημέρωση}

    Παρακαλώ κατά την αναδημοσίευση να αναγράφετε την πηγή με ενεργό σύνδεσμο προς το tsounami
    Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος απαγορεύεται ρητά η αναδημοσίευση, αντιγραφή, διασκευή ή αναπαραγωγή με οποιονδήποτε τρόπο του περιεχομένου του παρόντος Ιστολογίου, χωρίς την παραπομπή στην πηγή (Νόμος 2121/1993).
    copyright: Tsounami 2019
TSOUNAMI