Web Informer Button

Οι άλλες μας ιστοσελίδες.


Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη .!!
========================================

Επίδομα «βραβείο» σε πολύτεκνες δωρεάν εισιτήρια θεάτρου και βιβλία δίνει ο ΟΓΑ

Το πρόγραμμα της Αγροτικής Εστίας και φέτος θα παρέχει κοινωνικές παροχές σε χιλιάδες ασφαλισμένους και ασφαλισμένες του ΟΓΑ με 90.000 να παίρνουν δωρεάν εισιτήρια θεάτρου, 220.000 θα λάβουν δωρεάν βιβλία και 1.500 πολύτεκνες να λαμβάνουν χρηματικά βραβεία ως εφάπαξ επίδομα.

Συγκεκριμένα από το πρόγραμμα του ΟΓΑ, δωρεάν παροχής βιβλίων διακόσιες είκοσι χιλιάδες (220.000) άτομα εκ των οποίων εκατόν ογδόντα χιλιάδες (180.000) άτομα θα προμηθευτούν δωρεάν βιβλία της επιλογής τους, από τα συμβεβλημένα με τον ΛΑΕ/ΟΓΑ βιβλιοπωλεία, και σαράντα χιλιάδες (40.000) άτομα, άμεσα ασφαλισμένα στον ΟΓΑ θα παραλάβουν δωρεάν βιβλία με περιεχόμενο συναφές με τις αγροτικές δραστηριότητες τους τα οποία θα προμηθευτεί και διανείμει στους δικαιούχους ο ΛΑΕ/ΟΓΑ. 
Στο πρόγραμμα δωρεάν παροχής εισιτηρίων θεάτρων ενενήντα χιλιάδες (90.000) άτομα Στο πρόγραμμα παροχής χρηματικών βοηθημάτων και βραβείων σε πολύτεκνες μητέρες χίλια πεντακόσια (1.500) άτομα. 
Προϋποθέσεις συμμετοχής των δικαιούχων στο πρόγραμμα δωρεάν παροχής βιβλίων σε σαράντα χιλιάδες (40.000) άτομα, τα οποία θα παραλάβουν βιβλία με περιεχόμενο συναφές με τις αγροτικές δραστηριότητες τους από τον ΛΑΕ/ΟΓΑ είναι: 
– Να είναι άμεσα ασφαλισμένοι του Κλάδου Κύριας Ασφάλισης Αγροτών, ασφαλιστικά ενήμεροι ή να έχουν υπαχθεί σε ρύθμιση καταβολής των οφειλών και να τηρούν τους όρους της ρύθμισης καθώς και να έχουν ενταχθεί στο πρόγραμμα «ανάληψης δαπανών για επιμορφωτικά σεμινάρια νέων Αγροτών έτους 2015». 
– Να είναι τα ανωτέρω αναφερόμενα πρόσωπα δικαιούχοι περίθαλψης ΟΓΑ με ενεργή ασφαλιστική ικανότητα, κατά τον χρόνο υποβολής της αίτησης για συμμετοχή στα προγράμματα. Προϋποθέσεις συμμετοχής των δικαιούχων στο πρόγραμμα παροχής χρηματικών βοηθημάτων και βραβείων σε πολύτεκνες μητέρες είναι : 
– Να είναι οι πολύτεκνες μητέρες συνταξιούχοι του ΟΓΑ ή ασφαλισμένες στον Κλάδο Κύριας Ασφάλισης Αγροτών, ασφαλιστικά ενήμερες ή να έχουν υπαχθεί σε ρύθμιση καταβολής των οφειλών και να τηρούν τους όρους της ρύθμισης, κατά τον χρόνο υποβολής της αίτησης συμμετοχής στο πρόγραμμα της παροχής.
 – Να έχουν, κατά τον χρόνο υποβολής της αίτησης, γεννήσει τουλάχιστον 4 τέκνα, τα οποία να είναι άγαμα, ηλικίας μέχρι 18 ετών ή μέχρι 24 ετών εφόσον σπουδάζουν στην Ελλάδα στην ανώτατη ή ανώτερη εκπαίδευση ή σε ινστιτούτα επαγγελματικής κατάρτισης (ΙΕΚ) ή να είναι ανίκανα για εργασία σε ποσοστό 67% και άνω, ανεξαρτήτου ηλικίας. Ως ημερομηνία συμπλήρωσης του 18ου ή του 24ου έτους ηλικίας θεωρείται η 31η Δεκεμβρίου του έτους 2015.
 – Να είναι τα ανωτέρω αναφερόμενα πρόσωπα δικαιούχοι περίθαλψης ΟΓΑ με ενεργή ασφαλιστική ικανότητα κατά τον χρόνο υποβολής της αίτησης για συμμετοχή στο πρόγραμμα.
 – Το ύψος του ποσού του χρηματικού βοηθήματος και βραβείου, καθορίζεται με απόφαση της Διαχειριστικής Επιτροπής του ΛΑΕ. 
Οι κληρωθέντες δικαιούχοι του προγράμματος δωρεάν παροχής εισιτηρίων θεάτρου μπορούν να παραλαμβάνουν τα δελτία τους μέχρι 20/8/2015. 
Μετά την ημερομηνία αυτή τυχόν αδιάθετα δελτία και μέχρι τη συμπλήρωση των 90.000 ατόμων θα διανέμονται στους δικαιούχους που υπέβαλαν αίτηση συμμετοχής στο πρόγραμμα έτους 2015, με σειρά προτεραιότητας προσέλευσης στα ΚΕΠ. Στο πρόγραμμα παροχής χρηματικών βοηθημάτων και βραβείων σε πολύτεκνες μητέρες που θα εκδηλώσουν ενδιαφέρον συμμετοχής σε αυτό και σε περίπτωση που εκδηλωθεί ενδιαφέρον από αριθμό δικαιούχων μεγαλύτερο του οριζόμενου ως κριτήριο επιλογής καθορίζεται η κλήρωση, με διαδικασία που ορίζεται με απόφαση του Δ.Σ. του ΟΓΑ. Η έναρξη των αιτήσεων θα ανακοινωθούν τις επόμενες ημέρες απο την Διοίκηση του ΟΓΑ.πηγή

{Ενημέρωση}

    Παρακαλώ κατά την αναδημοσίευση να αναγράφετε την πηγή με ενεργό σύνδεσμο προς το tsounami
    Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος απαγορεύεται ρητά η αναδημοσίευση, αντιγραφή, διασκευή ή αναπαραγωγή με οποιονδήποτε τρόπο του περιεχομένου του παρόντος Ιστολογίου, χωρίς την παραπομπή στην πηγή (Νόμος 2121/1993).
    copyright: Tsounami 2019
TSOUNAMI