Web Informer Button

Οι άλλες μας ιστοσελίδες.


Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη .!!
========================================

Συγχαρητήριο μήνυμα της ΥΜΑΘ για την ενθρόνιση του νέου Μητροπολίτη Κρήνης και Καλαμαριάς, σεβασμιότατου κ. Ιουστίνου

Η Υφυπουργός Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης (Μακεδονίας-Θράκης), Μαρία Κόλλια-Τσαρουχά, απέστειλε συγχαρητήριο μήνυμα στον νέο Μητροπολίτη Νέας Κρήνης και Καλαμαριάς, Σεβιασμιότατο Ιουστίνο Μπαρδάκα, για την ενθρόνισή του.

Το συγχαρητήριο μήνυμα της Υφυπουργού, Μαρίας Κόλλια-Τσαρουχά, αναφέρει: 

Σεβασμιότατε Μητροπολίτη, ως Υφυπουργός με αρμοδιότητα το Υπουργείο Μακεδονίας-Θράκης και ως Ορθόδοξη Χριστιανή, σας στέλνω τα βαθύτατα συγχαρητήρια και τις πιο ειλικρινείς ευχές για την ενθρόνισή σας, τις δικές μου καθώς και των συνεργατών μου. Αναφωνούμε "Άξιος" και ευχόμαστε η διακονία σας στη Μητρόπολη της Νέας Κρήνης και Καλαμαριάς να είναι πλούσια υψηλού ποιμαντικού έργου και πηγή ευαγούς πνευματικής καθοδήγησης για όλους μας.
Θα ήθελα να σας μεταφέρω την αμέριστη συμπαράστασή μου στο έργο που καλείστε να επιτελέσετε, και να σας διαβεβαιώσω ότι εγώ και το Υπουργείο Μακεδονίας-Θράκης, θα βρισκόμαστε κοντά σας για να συνεργαστούμε και να συμβάλουμε σε οποιαδήποτε πρωτοβουλία σας η οποία θα προάγει το κοινωνικό έργο της Εκκλησίας ή θα προσφέρει ανθρωπιστικές υπηρεσίες στους συμπολίτες μας.
Είμαστε σίγουροι ότι η νέα σας αποστολή θα προσφέρει πολλά στην πνευματική καλλιέργεια των πιστών μας και τα μέγιστα στο Ορθόδοξο Φρόνημά μας και στην κοινωνία μας.
Με τιμή και χριστιανική αγάπη,

Μαρία Κόλλια-Τσαρουχά

Υφυπουργός Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης
(Μακεδονίας-Θράκης)

{Ενημέρωση}

    Παρακαλώ κατά την αναδημοσίευση να αναγράφετε την πηγή με ενεργό σύνδεσμο προς το tsounami
    Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος απαγορεύεται ρητά η αναδημοσίευση, αντιγραφή, διασκευή ή αναπαραγωγή με οποιονδήποτε τρόπο του περιεχομένου του παρόντος Ιστολογίου, χωρίς την παραπομπή στην πηγή (Νόμος 2121/1993).
    copyright: Tsounami 2019
TSOUNAMI