Web Informer Button

Οι άλλες μας ιστοσελίδες.


Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη .!!
========================================

Δικαίωση της «Συμπολιτείας Θερμαϊκού» με τη δημοπράτηση των αναψυκτηρίων του Ποταμού Επανομής

Από τη «Συμπολιτεία Θερμαϊκού», εκδόθηκε το ακόλουθο δελτίο τύπου σχετικά με την δημοπράτηση των αναψυκτηρίων του Ποταμού Επανομής, ένα θέμα για το οποίο εδώ και πολύ καιρό ασκούσε η δημοτική παράταξη έντονες πιέσεις στη διοίκηση του δήμου. Όπως αναφέρεται σχετικά:

«Η επιτυχής δημοπράτηση των τεσσάρων αναψυκτηρίων που ο δήμος Θερμαϊκού έχει στην κατοχή του, στην παραλία του Ποταμού Επανομής και τα 180.000 ευρώ που θα εισρεύσουν στα καχεκτικά δημοτικά ταμεία, αποτελεί πλήρη δικαίωση της «Συμπολιτείας Θερμαϊκού» η οποία πίεζε με αλλεπάλληλες παρεμβάσεις της, ακόμη από τον περασμένο Φεβρουάριο, να προχωρήσει η εκμίσθωση των δημοτικών αναψυκτηρίων του Ποταμού με τη διενέργεια έντιμης και αδιάβλητης ανοιχτής δημοπρασίας από το δήμο.

Δυστυχώς, η διοίκηση του δήμου, για ανεξήγητους λόγους, είχε επιλέξει, αντί της δημοπράτησης, να παραχωρήσει τα αναψυκτήρια ως «προίκα» σε μία ανώνυμη εταιρία, την ΤΕΘ, κάτω από αδιαφανείς μάλιστα διαδικασίες, που είχαν οδηγήσει την παράταξή μας σε αποχώρηση από το δημοτικό συμβούλιο και στην υποβολή δύο προσφυγών για το θέμα αυτό στην Αποκεντρωμένη Διοίκηση Μακεδονίας-Θράκης, η οποία μας δικαίωσε πλήρως. Όπως ανεξήγητη υπήρξε και η στάση της μείζονος αντιπολίτευσης του κ.Τσαμασλή, που υποστήριξε ένθερμα και υπερψήφισε εκείνες τις επιλογές της διοίκησης Μαυρομάτη.

Θεωρούμε ότι αν εισακούονταν οι αλλεπάλληλες προτάσεις της δημοτικής μας παράταξης, ο δήμος Θερμαϊκού δεν θα είχε μπει αφενός στη δοκιμασία των προσφυγών, των διπλών αποφάσεων του δημοτικού συμβουλίου και της ακύρωσης αυτών των αποφάσεων από την Αποκεντρωμένη Διοίκηση. Και αφετέρου, θα είχαν εκμισθωθεί πολύ νωρίτερα τα αναψυκτήρια, γεγονός που θα απέφερε περισσότερα έσοδα στο Δήμο.


Η «Συμπολιτεία Θερμαϊκού» επαναλαμβάνει με την ευκαιρία την πάγια θέση της που από την αρχή διατύπωσε ότι με συνέπεια και υπευθυνότητα θα ασκεί δημιουργική αντιπολίτευση, που σημαίνει ότι θα επικροτεί με θέρμη κάθε θετική ενέργεια της δημοτικής αρχής, αλλά από την άλλη, θα αντιμάχεται τις επιλογές της διοίκησης που είναι αντίθετες στα συμφέροντα του δήμου και των πολιτών του Θερμαϊκού.

{Ενημέρωση}

    Παρακαλώ κατά την αναδημοσίευση να αναγράφετε την πηγή με ενεργό σύνδεσμο προς το tsounami
    Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος απαγορεύεται ρητά η αναδημοσίευση, αντιγραφή, διασκευή ή αναπαραγωγή με οποιονδήποτε τρόπο του περιεχομένου του παρόντος Ιστολογίου, χωρίς την παραπομπή στην πηγή (Νόμος 2121/1993).
    copyright: Tsounami 2019
TSOUNAMI