Web Informer Button

Οι άλλες μας ιστοσελίδες.


Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη .!!
========================================

ΥΠΟΣΤΟΛΗ ΤΗΣ “ΠΑΝΤΙΕΡΑ ΡΟΣΑ” ΚΑΙ ΕΠΑΡΣΗ ΤΗΣ “ΠΑΝΤΙΕΡΑ ΚΛΩΣΣΑ”

του Όθωνα Ιακωβίδη.
Οι αυτοκλήτως προβαλλόμενοι ως “πρόμαχοι της Δημοκρατίας” (ΣΥΡΙΖΑ & ΑΝΕΛ) αφού επί τέσσερις μήνες, δεν έκαναν απολύτως τίποτε για να ετοιμάσουν ένα αξιόπιστο “Σχέδιο Β” που θα έθεταν σε εφαρμογή, στο ενδεχόμενο να “μη τα βρούν” με τους “δανειστές”, συνθηκολόγησαν (σαν αυτοβεβαιωνόμενη προφητεία) με αυτούς που είχαν στήσει στα έξι μέτρα !!!!!

Οι ελπίδες για την ανάδειξη μίας “Ελληνικής στάσης”, μίας όρθωσης της Δημοκρατίας απέναντι στην επελαύνουσα “Διεθνή Χρηματοκρατία”, δείχνουν πως έσβησαν χθές το βράδυ στις Βρυξέλλες, με την πρόταση της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ προς τους “δανειστές” για συνέχιση του καθεστώτος αιχμαλωσίας της Ελληνικής κοινωνίας στα υπάρχοντα “Μνημόνια” και “Δανειακές Συμβάσεις”.....

Μετά το “ΛΕΦΤΆ ΥΠΆΡΧΟΥΝ” του ΓΑΠ, γκρεμίζεται και το “ΕΛΠΊΔΕΣ ΥΠΆΡΧΟΥΝ” του ΣΥΡΙΖΑ !!....

Χωρίς λεφτά, μπορεί κάποιος να ζήσει. Χωρίς ελπίδα, κανείς.

Η ρήση τού (τότε πρωθυπουργού) Σαμαρά προς τον τότε υφυπουργό του (Νίκο Νικολόπουλο) δείχνοντάς του τη στάση που πρέπει να έχει απέναντι στην Τρόϊκα, “-Πέσε στα τέσσερα”, γίνεται πλέον το κυρίαρχο δόγμα και προσταγή σύσσωμης της πολιτικής ηγεσίας, προς τον Ελληνικό Λαό.

Η κομματοκρατία, πρώτα ντυμένη Σοσιαλίστρια (Πα.Σο.Κ), μετά ντυμένη νεοφιλελεύθερη (ΝΔ) και τώρα ντυμένη “Αριστερά”, στέλνει το ίδιο μήνυμα στον Λαό, που του λέει: “-Δεν υπάρχει καμία ελπίδα. Η Ελλάδα είναι προορισμένη να είναι προτεκτοράτο και ο κάθε Έλληνας και Ελληνίδα προορίζονται να είναι ανδράποδα των δανειστών. Οι εκλογές, είναι μία παράσταση έτσι, για ξεκάρφωμα” !!!

Τελεία και παύλα. Όλα τα άλλα που λέγονται και που θα ειπωθούν “για να χρυσώσουν το χάπι”, είναι σάλτσες για να τρώμε τη φόλα και να μην το καταλαβαίνουμε.... Και πρέπει, εμείς ο Λαός, να μην καταλαβαίνουμε αυτό που πράγματι γίνεται, ώστε να διατηρούμε στην κυβερνητική εξουσία τον ίδιο εξουσιαστή, που δεν είναι το Πα.Σο.Κ, η ΝΔ, ο ΣΥΡΙΖΑ ή όποιο άλλο κόμμα. Είναι η κομματοκρατία, ως σύστημα που επιτρέπει στην (πολιτική και Οικονομική) Ολιγαρχία, να κυβερνά ως Δημοκρατία.

Όσο ό Λαός δεν τολμά ή δεν βρίσκει τρόπο να αυτονομηθεί από το καταστροφικό αυτό καθεστώς της κομματοκρατίας, θα τρέχει να ψάχνει τη λύση της αιχμαλωσίας του στην ανακύκλωση των καταστροφέων του που παρουσιάζονται πότε με το μπλέ κουστούμι, πότε με το πράσινο, το κόκκινο, το μαύρο και πάει λέγοντας......

{Ενημέρωση}

    Παρακαλώ κατά την αναδημοσίευση να αναγράφετε την πηγή με ενεργό σύνδεσμο προς το tsounami
    Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος απαγορεύεται ρητά η αναδημοσίευση, αντιγραφή, διασκευή ή αναπαραγωγή με οποιονδήποτε τρόπο του περιεχομένου του παρόντος Ιστολογίου, χωρίς την παραπομπή στην πηγή (Νόμος 2121/1993).
    copyright: Tsounami 2019
TSOUNAMI