Web Informer Button

Οι άλλες μας ιστοσελίδες.


Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη .!!
========================================

Διεθνές Τουρνουά Beach Tennis 2015

Το Τμήμα Αθλητισμού του ΔΗ.Π.Π.Α.Κ.Υ.Θ. του Δήμου Θερμαϊκού σε συνεργασία με τον Φιλαθλητικό Σύλλογο Λαμίας διοργανώνουν το Διεθνές Τουρνουά Beach Tennis ITF G4/G3 με χρηματικό έπαθλο 2.000 €. Το τριήμερο 26 – 27 – 28 Ιουνίου 2015, η παραλία του Αγγελοχωρίου, στο beach bar Riviera θα φιλοξενήσει στα 5 γήπεδα του, αθλητές της παράκτιας αντισφαίρισης από την Ελλάδα, την Κύπρο, την Ιταλία, την Βουλγαρία. Οι συμμετοχές έχουν ξεπεράσει τις 80 και αριθμός συνεχίζει να αυξάνεται.
Οι αθλητές θα αγωνιστούν στις κατηγορίες Διπλά Ανδρών, Διπλά Γυναικών αλλά και Μικτά Διπλά.
Το διεθνές τουρνουά θα ξεκινήσει την Παρασκευή 26 Ιουνίου και ώρα 11:00 με τους τελικούς και τις απονομές να πραγματοποιούνται την Κυριακή 28 Ιουνίου και ώρα 15:00.

Επίσης την Κυριακή 28 Ιουνίου μετά τις 11:00 θα πραγματοποιηθεί και ένα event για την προώθηση και ανάπτυξη του αθλήματος το οποίο θα περιλαμβάνει ένα Open Τουρνουά όπου όποιος επιθυμεί θα μπορεί να δηλώσει συμμετοχή και να δοκιμάσει το άθλημα του beach tennis
Το κόστος συμμετοχής για το Open Τουρνουά είναι 10,00 €.

Πληροφορίες & Δηλώσεις συμμετοχής στο τηλέφωνο +306973310185

Σας περιμένουμε όλους κοντά μας!
Και θυμηθείτε δεν χρειάζεται να γνωρίζετε τέννις! Μπορείτε πάντα να δοκιμάσετε!!


Γραφείο Αθλητισμού
ΔΗ.Π.Π.Α.Κ.Υ.Θ.




{Ενημέρωση}

    Παρακαλώ κατά την αναδημοσίευση να αναγράφετε την πηγή με ενεργό σύνδεσμο προς το tsounami
    Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος απαγορεύεται ρητά η αναδημοσίευση, αντιγραφή, διασκευή ή αναπαραγωγή με οποιονδήποτε τρόπο του περιεχομένου του παρόντος Ιστολογίου, χωρίς την παραπομπή στην πηγή (Νόμος 2121/1993).
    copyright: Tsounami 2019
TSOUNAMI