Web Informer Button

Οι άλλες μας ιστοσελίδες.


Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη .!!
========================================

Πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση των Ακαδημιών του Κεραυνού Αγγελοχωρίου.

Μία ιδιαίτερα ξεχωριστή και φιλική εκδήλωση πραγματοποιήθηκε  από τον Κεραυνό Αγγελοχωρίου με αφορμή την τελετή λήξης των Ακαδημιών.

 Η εκδήλωση πλαισιώθηκε από αγώνες, απονομές επαίνων στους μικρούς αθλητές και ανταλλαγές ευχών για ένα Καλό Καλοκαίρι. 

Ο Πρόεδρος του Κεραυνού κ. Κώστας Παζαρόπουλος συνεχάρη τον Υπεύθυνο , τους Προπονητές, τους αθλητές αλλά και τους γονείς των αθλητών για την επιτυχημένη χρονιά που είχαν όλα τα τμήματα Υποδομής. 

Ο Τεχνικός Διευθυντής κ. Παναγιώτης Τροκάνας ευχαρίστησε τον Πρόεδρο αλλά και τον εμπνευστή αυτής της προσπάθειας κ. Άκη Κοσμίδη ο οποίος με την στήριξη που παρείχε στην Ακαδημία η εύρυθμη λειτουργία της ξεπέρασε κάθε προσδοκία τόσο στην προσέλευση των παιδιών όσο και στην απρόσκοπτη εργασία των προπονητών. 

Ενημέρωση 
Την Παρασκευή 12 Ιουνίου στις 18:30 στο γήπεδο του Κεραυνού Αγγελοχωρίου καλούνται ποδοσφαιριστές γεννημένοι το έτος 1999 και 2000 να στελεχώσουν την ομάδα Νέων αλλά και την Ανδρική ομάδα του Κεραυνού. 
Το γήπεδο θα παραμείνει ανοικτό όλο το καλοκαίρι με τον σκοπό την δική σας πληροφόρηση. 
Τηλέφωνο επικοινωνίας 6976 785 792.

{Ενημέρωση}

    Παρακαλώ κατά την αναδημοσίευση να αναγράφετε την πηγή με ενεργό σύνδεσμο προς το tsounami
    Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος απαγορεύεται ρητά η αναδημοσίευση, αντιγραφή, διασκευή ή αναπαραγωγή με οποιονδήποτε τρόπο του περιεχομένου του παρόντος Ιστολογίου, χωρίς την παραπομπή στην πηγή (Νόμος 2121/1993).
    copyright: Tsounami 2019
TSOUNAMI