Web Informer Button

Οι άλλες μας ιστοσελίδες.


Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη .!!
========================================

Γιάννης Αλεξανδρής: Προς αποκατάσταση της αλήθειας !!

Σχετικά με το δημοσίευμα στην ιστοσελίδα  www.activistis.gr στις 15 Απριλίου 2015 με τίτλο <<Σημαντικός ο κόμβος αναστροφής λεωφορείων στο 1ο ΓΕΛ Περαίας>>

Προς αποκατάσταση της αλήθειας !!!

Η επικινδυνότητα που υπήρχε σ τη διάβαση πεζών μπροστά από το 1ο ΓΕΛ Περαίας είχε απασχολήσει  για πολλά χρόνια τις δημοτικές αρχές, την Τροχαία, τον σύλλογο γονέων και κηδεμόνων , τους  καθηγητές , τη Νομαρχεία κ.α και δυστυχώς δεν είχε βρεθεί  λύση στο πρόβλημα .
Το 2013 ο κ. Χρυσόστομος Καλογήρου μέλος του  συλλόγου γονέων και κηδεμόνων του 1ου ΓΕΛ Περαίας επισκέφτηκε τη Δημοτική αρχή και μας πληροφόρησε ότι ανέλαβε την υποχρέωση προς τον σύλλογό τους να ασχοληθεί με το πρόβλημα της διάβασης των μαθητών και να προτείνει λύση.  Γνωρίζω ότι ο κ. Καλογήρου στη συνέχεια έκανε πολλές συναντήσεις για το συγκεκριμένο θέμα με πολλούς υπηρεσιακούς παράγοντες τόσο του δήμου όσο και άλλων σχετικών υπηρεσιών, όταν ολοκλήρωσε τις επαφές του οργάνωσε ημερίδα στην αίθουσα του δημοτικού Συμβουλίου με όλους τους σχετικούς υπηρεσιακούς παράγοντες (Δήμαρχος, Δ.Τ. Υπηρεσιών, ΟΑΣΘ, ΣΑΣΘ, Τροχαία, Καθηγητές, Σύλλογος, Αντιδήμαρχοι κ.α.) παρουσίασε την πρότασή του,  έγινε ανταλλαγή απόψεων, ρυθμίστηκαν όλες οι τεχνικές λεπτομέρειες και ως δήμαρχος τότε έδωσα εντολή στον προϊστάμενο της Τεχνικής Υπηρεσίας να ετοιμάσει τη σχετική μελέτη τάχιστα. Το επόμενο βήμα ήτανε να εξασφαλιστεί από τον ιδιοκτήτη του αγροτεμαχίου η παραχώρηση του, με νόμιμο  τρόπο προς τη σχολική επιτροπή.  Επικοινώνησα τηλεφωνικά με τον ιδιοκτήτη  του αγροτεμαχίου κ. Παναγιώτη Μπούρα ο  οποίος τυγχάνει να είναι γιατρός και έως το 2014Δήμαρχος Μεγαλόπολης.  Ο κύριος  Μπούρας συμφώνησε στην δωρεάν παραχώρηση του αγροτεμάχιου,  ολοκληρώθηκαν τα διαδικαστικά μεταξύ των υπηρεσιών, χωρίς καμία καθυστέρηση και αρχές του 2015 έγινε η υλοποίηση του έργου .
Δοθείσης της ευκαιρίας   θέλω να ευχαριστήσω τον συνάδελφο κ. Παναγιώτη Μπούρα για την δωρεάν παραχώρηση του οικοπέδου του και τον συνδημότη μας κ. Χρυσόστομο Καλογήρου για όλες του τις ενέργειες προκειμένου να υλοποιηθεί το έργο για την αναστροφή των αστικών λεωφορείων.
                                                                
                                                Γιάννης Αλεξανδρής
                                             ΕΔΙΚΟΣ ΠΑΘΟΛΟΓΟΣ
                                         ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΒΕΛΟΝΙΣΜΟΥ



{Ενημέρωση}

    Παρακαλώ κατά την αναδημοσίευση να αναγράφετε την πηγή με ενεργό σύνδεσμο προς το tsounami
    Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος απαγορεύεται ρητά η αναδημοσίευση, αντιγραφή, διασκευή ή αναπαραγωγή με οποιονδήποτε τρόπο του περιεχομένου του παρόντος Ιστολογίου, χωρίς την παραπομπή στην πηγή (Νόμος 2121/1993).
    copyright: Tsounami 2019
TSOUNAMI