Web Informer Button

Οι άλλες μας ιστοσελίδες.


Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη .!!
========================================

Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος Φυτεύουμε δέντρα στον τόπο μας.

Εκδήλωση για το περιβάλλον οργανώνουν την  Παρασκευή 5 Ιουνίου, στις 10 το πρωί, στο Νέο Πάρκο Επανομής ο δήμος Θερμαϊκού και η αντιδημαρχία Καθημερινότητας – Πρασίνου.

Η εκδήλωση πραγματοποιείται με αφορμή τον εορτασμό της Παγκόσμιας Ημέρας Περιβάλλοντος.

Ο Μητροπολίτης Θεσσαλονίκης  Άνθιμος, η αντιπεριφερειάρχης Θεσσαλονίκης Βούλα Πατουλίδου και ο δήμαρχος Θερμαϊκού Γιάννης Μαυρομάτης θα φυτέψουν συμβολικά από ένα δένδρο, ώστε να στείλουν μήνυμα ευαισθησίας και υπευθυνότητας για το περιβάλλον.

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος ο δήμαρχος Θερμαϊκού Γιάννης Μαυρομάτης δήλωσε: «Σήμερα ο άνθρωπος έχει εκτιμήσει τους κινδύνους που απειλούν τη γη από την ανατροπή της οικολογικής ισορροπίας, ως τίμημα μιας ανάπτυξης δίχως όρους και όρια.

Έτσι διαμορφώνεται κοινή περιβαλλοντική καμπάνια σε παγκόσμια κλίμακα, ώστε να αναληφθούν δράσεις και πρωτοβουλίες, με τελικό στόχο τη σωτηρία του πλανήτη και συνακόλουθα το μέλλον του ανθρώπου στη Γη. 

Η αυτοδιοίκηση παρεμβαίνει με τις δυνάμεις της στο πεδίο της δικής της ευθύνης. 

Ως διοίκηση του δήμου κάνουμε ότι μπορούμε για να βελτιώσουμε το περιβάλλον, να ενημερώσουμε και να ευαισθητοποιήσουμε τους πολίτες. 

Διότι το περιβάλλον μας χρειάζεται όλους συνειδητοποιημένους. 

Στο πλαίσιο αυτό η εκδήλωσή μας την αυριανή Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος είναι σημαντική για την κινητοποίηση των πολιτών».


{Ενημέρωση}

    Παρακαλώ κατά την αναδημοσίευση να αναγράφετε την πηγή με ενεργό σύνδεσμο προς το tsounami
    Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος απαγορεύεται ρητά η αναδημοσίευση, αντιγραφή, διασκευή ή αναπαραγωγή με οποιονδήποτε τρόπο του περιεχομένου του παρόντος Ιστολογίου, χωρίς την παραπομπή στην πηγή (Νόμος 2121/1993).
    copyright: Tsounami 2019
TSOUNAMI