Web Informer Button

Οι άλλες μας ιστοσελίδες.


Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη .!!
========================================

Παρών στα δημοτικά δρώμενα του Θερμαικού δηλώνει ο Κ.Στεφανίδης (βίντεο)

Ο επικεφαλής της παράταξης "Δημιουργική Ανανέωση" Κυριάκος Στεφανίδης παραχώρησε συνέντευξη στο ιστολόγιο μας δηλώνοντας παρών στην δημοτική πολιτική σκηνή.

Κρίνει το μέχρι σήμερα έργο της Διοίκησης,χαρακτηρίζει ανύπαρκτη την Αντιπολίτευση,επικροτεί την θέση της Συμπολιτείας ως προς την προσφυγή στην Περιφέρεια για το θέμα του Ποταμού.
Πιστεύει ότι πολλά αυτοδιοικητικά στελέχη που δεν συμμετείχαν στις τελευταίες εκλογές θα είναι παρόντες στην επόμενη εκλογική μάχη.

Εξηγεί τους λόγους που τον ώθησαν ώστε η παράταξη του να μην κατέλθει στις προηγούμενες εκλογές και ευχαριστεί τα στελέχη του συνδυασμού του για την ενεργό συμμετοχή  και για την συμπαράσταση τους στο πρόσωπο του.

Αίσθηση προκαλεί η  αναφορά του για ένα έργο του ΕΣΠΑ της τάξης των 2500000 ευρώ που προορίζονταν για σταθμό πυρόσβεσης στο λιμάνι της Μηχανιώνας όταν ήταν Δήμαρχος εκεί ο Γ.Μαυρομάτης λέγοντας χαρακτηριστικά πως τα λεφτά χρησιμοποιήθηκαν για ένα δίκτυο ύδρεσης και για δημόσια ουρητήρια.

Εύχεται στους δημότες Θερμαΐκού ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ.

Δείτε ολόκληρη την συνέντευξη στο παρακάτω βίντεο.


{Ενημέρωση}

    Παρακαλώ κατά την αναδημοσίευση να αναγράφετε την πηγή με ενεργό σύνδεσμο προς το tsounami
    Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος απαγορεύεται ρητά η αναδημοσίευση, αντιγραφή, διασκευή ή αναπαραγωγή με οποιονδήποτε τρόπο του περιεχομένου του παρόντος Ιστολογίου, χωρίς την παραπομπή στην πηγή (Νόμος 2121/1993).
    copyright: Tsounami 2019
TSOUNAMI