Web Informer Button

Οι άλλες μας ιστοσελίδες.


Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη .!!
========================================

Ευστάθιος Δημόπουλος.Γιατί στηρίζω Φώφη Γεννηματά.

Γιατί Φώφη Γεννηματά... 

Η αυριανή μέρα είναι καθοριστική για το ΠΑΣΟΚ και την ιστορία του. 
Στις 14/6 το ΠΑΣΟΚ αλλάζει...Αλλάζει πορεία..Αλλάζει πρόεδρο..
Έχουμε υποχρέωση τα μέλη και οι φιλοι της παράταξης να συμμετέχουμε στην προσπάθεια αυτής της αλλαγής σελίδας η οποία επιβάλλεται. 

Οφείλουμε, όλοι εμείς, να καλέσουμε και να πείσουμε τα χιλιάδες μέλη μας, τα οποία για τους δικούς του λόγους το καθένα, απομακρύνθηκαν και γύρισαν την πλάτη στο ΠΑΣΟΚ,το οποίο προσέφερε τόσα πολλά στον τόπο μας, δικαιούται μία ακόμη ευκαιρία να αποδείξει, πως τα λάθη των λίγων δεν μπορούν να μηδενίσουν την 40χρονη πορεία του. 
Επομένως η αυριανή εκλογική διαδικασία θα αποτελέσει την αφετηρία μιας νέας αρχής για την παράταξη. 
Στην μαχη αυτή τρεις υποψήφιοι... Γεννηματά Φώφη, Λοβέρδος Ανδρέας, Κωνσταντινόπουλος Οδυσσέας... που το καθένα έχει τη δική του διαδρομή τόσο στην κεντρική πολιτική σκηνή όσο και στην πορεία του ΠΑΣΟΚ. 
Προσωπικά, στηρίζω την υποψηφιότητα της Φωφης Γεννηματά...
Και γι αυτο προτείνω σε όλα τα μέλη και φίλους του ΠΑΣΟΚ να στηρίξουν με όλες τους τις δυνάμεις την υποψηφιότητα αυτή για να μπορέσει το ΠΑΣΟΚ να φτάσει εκεί που θέλουμε. Για να αποκτήσει ξανά τη θέση που του αξίζει.. 
Για να ξαναβρούμε την ιδεολογική μας ταυτότητα που τα τελευταία χρόνια έχει χαθεί. 
Πιστοι στην διακήρυξη της 3ης Σεπτέμβρη..Για μια νεα αρχή..Για μια νέα αλλαγή...
 Η Φώφη Γεννηματά πρόκειται για μια πολιτική προσωπικότητα, της οποίας τα ποιοτικά χαρακτηριστικά αναφέρονται στην εργατικότητα , τη μεθοδικότητα , την αποτελεσματικότητα , την επιμονή στην επίτευξη στόχων, την έντιμη στάση και συμπεριφορά και κυρίως στο ανθρώπινο τρόπο με τον οποίο αντιμετωπίζει την καθημερινή πραγματικότητα. 
Η διαδρομή της και το έργο της τόσο στον αυτοδιοικητικό όσο και στον πολιτικό στίβο, σε συνδυασμό με τα υψηλά ποσοστά δημοφιλίας που καταγράφει, θεωρώ ότι αποτελούν τα εχέγγυα για ένα νέο ξεκίνημα του ΠΑΣΟΚ με Πρόεδρο την Ίδια. Για ένα ΠΑΣΟΚ το οποίο το έχει ανάγκη ο τόπος μας σήμερα και το οποίο μπορεί να αποτελέσει τον τρίτο πόλο, ως καταλύτης των εξελίξεων στο πλαίσιο δημιουργίας ενός σύγχρονου φορέα της σοσιαλοδημοκρατίας, με στόχο την τομή και την ρήξη με το χθες και την ελπίδα στο αύριο… 
Πάμε λοιπόν.... 
Για τη Νεα Αρχή..... 
Με τη Φώφη Γεννηματά.... 

Ευστάθιος Πολυχρόνη Δημόπουλος -Δικηγόρος- Δημοσιογράφος

2 σχόλια:

o telefteos ton pasokon tou thermaikou

Ρε Σταθη, εσυ εντιμος και σοβαρος, τι σχεση εχεις μ αυτους;;;;; μου φαινεται οτι ο στρατος δε σου εκανε καλο....

{Ενημέρωση}

    Παρακαλώ κατά την αναδημοσίευση να αναγράφετε την πηγή με ενεργό σύνδεσμο προς το tsounami
    Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος απαγορεύεται ρητά η αναδημοσίευση, αντιγραφή, διασκευή ή αναπαραγωγή με οποιονδήποτε τρόπο του περιεχομένου του παρόντος Ιστολογίου, χωρίς την παραπομπή στην πηγή (Νόμος 2121/1993).
    copyright: Tsounami 2019
TSOUNAMI