Web Informer Button

Οι άλλες μας ιστοσελίδες.


Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη .!!
========================================

Ενσταση προς το Γ.Λ.Κ. (αφορά απόστρατους)

Για πληρέστερη ενημέρωση από το Δ.Σ. του Συνδέσμου θα γίνει συγκέντρωση την Πέμπτη 25/6/15 ώρα 2030 στα ΚΑΠΗ ΠΕΡΑΙΑΣ.
(ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΤΑΛΕΙ ΜΕΧΡΙ 30 ΙΟΥΝΙΟΥ)
ΕΝΩΠΙΟΝ  ΓΕΝΙΚΟΥ ΛΟΓΙΣΤΗΡΙΟΥ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ 
ΕΝΣΤΑΣΗ
Του ……………………..……. του ………………., συνταξιούχου Αξιωματικού της ……………………, κατοίκου ………………Θεσσαλονίκης, οδός………………………., αρ. …..  (Τ.Κ…………….), τηλ: 2310………….., με Αριθμό Μητρώου Συνταξιούχου …………………..
ΠΕΡΙ ΑΚΥΡΩΣΕΩΣ - ΕΞΑΦΑΝΙΣΕΩΣ
Της υπ’ αριθμ. ………./2014 από 3/3/2015 πράξης αναπροσαρμογής της συντάξεώς μου, από τη Διεύθυνση Κανονισμού και Εντολής Πληρωμής Στρατιωτικών και Πολεμικών Συντάξεων του Γενικού Λογιστηρίου του Κράτους με την οποία αποφασίστηκε αναπροσαρμογή της σύνταξής μου καθώς και κάθε άλλης συναφούς πράξης ή παράλειψης της Διοίκησης προς την προσβαλλόμενη προγενέστερη ή μεταγενέστερη αυτής.
ΕΠΕΙΔΗ με τη δημοσίευση του Ν. 4307/2014 και την έκδοση της προσβαλλόμενης απόφασης, το Ελληνικό Δημόσιο νομίμως  εκπροσωπούμενο από τον Υπουργό Οικονομικών προέβην σε αυθαίρετη  μερική – μονομερώς επιλεκτική εφαρμογή  των αποφάσεων της Ολομέλειας του Συμβουλίου της Επικρατείας, που αφορούν στις αποδοχές των στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας και συνεπώς οδηγείται σε ευθεία παράβαση των άρθρων 20 παρ. 1 και 26 του Συντάγματος, με τα οποία καθιερώνονται, αντιστοίχως, το δικαίωμα παροχής έννομης προστασίας από τα δικαστήρια και η αρχή της διάκρισης των εξουσιών.
ΖΗΤΩ Να γίνει δεκτή στο σύνολό της η παρούσα ένσταση μου και να ακυρωθεί και εξαφανισθεί η προσβαλλομένη υπ’ αριθμ. …………./2014 από 3/3/2015 πράξη αναπροσαρμογής της συντάξεώς μου, από τη Διεύθυνση Κανονισμού και Εντολής Πληρωμής Στρατιωτικών και Πολεμικών Συντάξεων του Γενικού Λογιστηρίου του Κράτους με την οποία αποφασίστηκε αναπροσαρμογή της σύνταξής μου.                                     
Ο ΕΝΙΣΤΑΜΕΝΟΣ 

{Ενημέρωση}

    Παρακαλώ κατά την αναδημοσίευση να αναγράφετε την πηγή με ενεργό σύνδεσμο προς το tsounami
    Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος απαγορεύεται ρητά η αναδημοσίευση, αντιγραφή, διασκευή ή αναπαραγωγή με οποιονδήποτε τρόπο του περιεχομένου του παρόντος Ιστολογίου, χωρίς την παραπομπή στην πηγή (Νόμος 2121/1993).
    copyright: Tsounami 2019
TSOUNAMI