Web Informer Button

Οι άλλες μας ιστοσελίδες.


Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη .!!
========================================

Ναυτικός Όμιλος Ακτής Θερμαϊκού (βίντεο)

Του Γιώργου Νικολαΐδη (gnborn2shoot)
Τους νεαρούς ικανότατους, ενθουσιασμένους, μαχητικούς και όχι μόνον ιστιοπλόους και κωπηλάτες του ομίλου γνωρίσαμε και ακολουθήσαμε σε μία τους προπόνηση, καταγράφοντας όλη την διαδικασία. Σε πολύ ωραία, κοντινά μα και λίγο δύσκολα πλάνα, μιας που οι συνθήκες και ο ιδανικός καιρός στάθηκαν  σύμμαχοί μας στην δίωρη προπόνηση.
 Ο Ναυτικός Όμιλος Ακτής Θερμαϊκού Ιδρύθηκε τον Ιούνιο του 1995 από πρωτοβουλία πολιτών, ως Αθλητικό, μη κερδοσκοπικό Σωματείο.
Από το 1997 είναι Μέλος της Ελληνικής Ιστιοπλοϊκής Ομοσπονδίας.
Σχεδόν από το ξεκίνημά του διοργανώνει αγώνες κάθε χρόνο (Κύπελλο Albatros και Κύπελλο Θερμαϊκού), αλλά και συμμετέχει σε όλους τους αγώνες της Περιφέρειας Β. Ελλάδος (Διασυλλογικούς), όπως και στα Πανελλήνια Πρωταθλήματα των Ολυμπιακών κλάσεων και Optimist.
Ενδεικτικά οι αθλητές του έχουν κατακτήσει αθλητικές διακρίσεις όπως: Πανελλήνιο και Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα στις κλάσεις Tornado και Hobbie, Πανελλήνιο Πρωτάθλημα στην κλάση Laser Radial, Πανελλήνιο Πρωτάθλημα στην κλάση 470, Πανελλήνιο Πρωτάθλημα στην κλάση Optimist Παίδων, τρίτη θέση στο Κύπελλο Ελλάδος Ιστιοσανίδας κατηγορία Formula.
Τηρεί τμήματα Ακαδημιών για παιδιά από 7 ετών για τις κατηγορίες Optimist και Laser, όπως και για ενήλικες  Ακαδημίες Ιστιοπλοΐας Τριγώνου (Παράκτιας Ιστιοπλοΐας) για Catamaran ή για σκάφος μονής γάστρας (monohull) και Ιστιοσανίδας. Περιοδικά διοργανώνονται και τμήματα Ανοικτής Θαλάσσης.
Σήμερα ο Όμιλος απαριθμεί 120 περίπου Μέλη, αρκετά από τα οποία είναι ιδιοκτήτες μικρών ιστιοπλοϊκών σκαφών που φυλάσσονται στις εγκαταστάσεις του. Σταθερός του στόχος παραμένει η διάδοση του αθλήματος της Ιστιοπλοΐας, να το γνωρίσει σε μικρούς και μεγάλους και ιδιαίτερα στους κατοίκους του Δήμου Θερμαϊκού, να φέρει τα παιδιά κοντά στην θάλασσα και να τα κάνει να την αγαπήσουν.
Νοιώστε και εσείς για λίγο ιστιοπλόοι, βλέποντας το σχετικό  βίντεο 

{Ενημέρωση}

    Παρακαλώ κατά την αναδημοσίευση να αναγράφετε την πηγή με ενεργό σύνδεσμο προς το tsounami
    Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος απαγορεύεται ρητά η αναδημοσίευση, αντιγραφή, διασκευή ή αναπαραγωγή με οποιονδήποτε τρόπο του περιεχομένου του παρόντος Ιστολογίου, χωρίς την παραπομπή στην πηγή (Νόμος 2121/1993).
    copyright: Tsounami 2019
TSOUNAMI