Web Informer Button

Οι άλλες μας ιστοσελίδες.


Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη .!!
========================================

Οι “ DIVINE DREAM “ χορεύουν για σας ! (βίντεο)

Του Γιώργου Νικολαΐδη (gnborn2shoot)

Είναι μια ομάδα από νέους χορευτές μοντέρνας μουσικής και που ο καθένας τους  «ειδικεύεται» σε διαφορετικό στυλ του «HIP HOP». 

Αυτός είναι ο γενικός όρος που περιλαμβάνει  πολλά και διάφορα στυλ χορών, όπως το  NEW STYLE, LOCKING, BREAKING, VOGUE, DANCEHALL, KRUMPING και άλλα.

Οι προπονήσεις γίνονται κυρίως στην Περαία και που διοργανώνει ο Αθλητικός Όμιλος Δ. Θερμαϊκού, αλλά και στην Θεσσαλονίκη.

Οι “ DIVINE  DREAM “  παίρνουν μέρος σε εκδηλώσεις και αγώνες χορού όπως ήταν  και το “BOUNCE 2015” (αναγνωρισμένος Πανελλήνιος διαγωνισμός χορού HIP HOP).


« Θέλουμε να εξελίξουμε  τις τεχνικές μας όσο μπορούμε περισσότερο ως χορευτές και με την μεγάλη αγάπη μας για τον χορό να προχωρήσουμε ακόμη πιο μπροστά ως ομάδα !«  μας τόνισαν ενθουσιασμένα τα παιδιά.


ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ τα ευχόμαστε με την σειρά μας.

Τα γυρίσματα του βιντεοκλίπ ( DIVINE DREAM ) και που κάναμε δώρο φυσικά στα παιδιά αναγνωρίζοντας την προσπάθεια και τα όνειρά τους, έγιναν στην αίθουσα προπονήσεων και στην κεντρική πλατεία της παραλίας της Περαίας.


Δείτε το μαζί με ένα μικρό ρεπορτάζ 

{Ενημέρωση}

    Παρακαλώ κατά την αναδημοσίευση να αναγράφετε την πηγή με ενεργό σύνδεσμο προς το tsounami
    Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος απαγορεύεται ρητά η αναδημοσίευση, αντιγραφή, διασκευή ή αναπαραγωγή με οποιονδήποτε τρόπο του περιεχομένου του παρόντος Ιστολογίου, χωρίς την παραπομπή στην πηγή (Νόμος 2121/1993).
    copyright: Tsounami 2019
TSOUNAMI