Web Informer Button

Οι άλλες μας ιστοσελίδες.


Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη .!!
========================================

ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ Κ.Σ.ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ

Με ιδιαίτερη χαρά δεχθήκαμε την πρόσκληση του Κ.Σ ΛΑΜΙΑΣ και της Κυνηγετικής Ομάδας Γουρουνάδων Θηράματα για να παρευρεθούμε στην 1η Πανελλήνια Κυνηγετική Συνάντηση Λαμία 2015.

Την Παρασκευή 12 Ιουνίου στο Εκπολιτιστικό Κέντρο Δήμου Λαμίας ξεκίνησε η εκδήλωση όπου ο Ο.Φ.Κ.Α.Θ άνοιξε τα σεμινάρια με πρώτο θέμα δασοπροστασία και ομιλητή τον πρόεδρο της ομάδας κο Ράμο Χρήστο.

Στη συνέχεια ακολούθησε εκπαιδευτικό σεμινάριο Γενικών Πρώτων Βοηθειών από το υγειονομικό τμήμα της ομάδας.
Κατόπιν το λόγο πήραν και άλλοι ομιλητές με θέματα κυνηγετικής αγωγής και κτηνιατρικού περιεχομένου.

Το Σάββατο 13 Ιουνίου ο Ο.Φ.Κ.Α.Θ έδωσε το παρών στο βουνό (στίβο εκπαίδευσης σκύλων ) και ήταν κοντά στους συμμετέχοντες για ασφάλεια.
Την Κυριακή 14 Ιουνίου σε μια όμορφη εκδήλωση έγιναν οι απονομές και τα καθιερωμένα κυνηγετικά πειράγματα και κάπως έτσι έκλεισε με τις καλύτερες εντυπώσεις η 1η Πανελλήνια Κυνηγετική Συνάντηση.



Ο Ο.Φ.Κ.Α.Θ είναι πάντα παρών στα μεγάλα κυνηγετικά δρώμενα (εκθέσεις, σκοπευτικούς αγώνες, κλπ).

Ο ΟΜΙΛΟΣ ΦΙΛΩΝ ΚΥΝΗΓΩΝ ΑΚΤΗΣ ΘΕΡΜΑΪΚΟΥ ήταν, είναι και θα είναι η εθελοντική ομάδα των κυνηγών ( και έτσι θα παραμείνει ) και θα είναι πάντα κοντά στους κυνηγούς σε οποιοδήποτε μέρος της Ελλάδος.
Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τα μέλη μας για την ανταπόκριση, την ευγένεια και την υπευθυνότητα που έδειξαν αυτό το τριήμερο και άφησαν τις καλύτερες εντυπώσεις.
Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κο Δημήτρη Παντελάκη και στον Κ.Σ ΛΑΜΙΑΣ για την άριστη φιλοξενία τους.



{Ενημέρωση}

    Παρακαλώ κατά την αναδημοσίευση να αναγράφετε την πηγή με ενεργό σύνδεσμο προς το tsounami
    Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος απαγορεύεται ρητά η αναδημοσίευση, αντιγραφή, διασκευή ή αναπαραγωγή με οποιονδήποτε τρόπο του περιεχομένου του παρόντος Ιστολογίου, χωρίς την παραπομπή στην πηγή (Νόμος 2121/1993).
    copyright: Tsounami 2019
TSOUNAMI