Web Informer Button

Οι άλλες μας ιστοσελίδες.


Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη .!!
========================================

Απευθείας εξόφληση των τελών κυκλοφορίας στις τράπεζες


Στις τράπεζες, χωρίς να έχουν εκτυπώσει τα σχετικά ειδοποιητήρια, μπορούν να απευθύνονται από σήμερα οι ιδιοκτήτες Ι.Χ. για την εξόφληση των τελών κυκλοφορίας των οχημάτων τους. 

Οι φορολογούμενοι οι οποίοι δεν έχουν τυπώσει από το διαδίκτυο ειδοποιητήριο πληρωμής τελών κυκλοφορίας μπορούν να απευθυνθούν στις εξής τράπεζες: Γενική, Εθνική, Νέα Proton, Πειραιώς, ΤΤ, Alpha, Κύπρου, Eurobank, FBB, Marfin, Millennium και Probank.
Το μόνο που απαιτείται είναι η άδεια κυκλοφορίας του οχήματος ή αντίγραφο αυτής και ο ΑΦΜ του ιδιοκτήτη.
Με την καταβολή της οφειλής οι τράπεζες θα δίνουν στον πολίτη αποδεικτικό πληρωμής καθώς από εφέτος καταργήθηκαν τα αυτοκόλλητα σήματα.
Στην Εφορία θα πρέπει να απευθυνθούν μόνο όσοι δεν έχουν λάβει ακόμη την άδεια κυκλοφορίας του οχήματος, επομένως δεν έχει ενημερωθεί η βάση δεδομένων της ΓΓΠΣ, ή για οποιονδήποτε άλλο λόγο δεν βρίσκουν στο αρχείο της ΓΓΠΣ τα στοιχεία του οχήματός τους.tanea.gr

{Ενημέρωση}

    Παρακαλώ κατά την αναδημοσίευση να αναγράφετε την πηγή με ενεργό σύνδεσμο προς το tsounami
    Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος απαγορεύεται ρητά η αναδημοσίευση, αντιγραφή, διασκευή ή αναπαραγωγή με οποιονδήποτε τρόπο του περιεχομένου του παρόντος Ιστολογίου, χωρίς την παραπομπή στην πηγή (Νόμος 2121/1993).
    copyright: Tsounami 2019
TSOUNAMI