Web Informer Button

Οι άλλες μας ιστοσελίδες.


Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη .!!
========================================

ΔΗ.Π.Π.Α.Κ.Υ.Θ. - ΤΜΗΜΑ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ: δελτίο τύπου



 ΘΕΜΑ: Συνάντηση πολιτιστικών συλλόγων του Δήμου Θερμαϊκού

Την Τετάρτη, 7 Νοεμβρίου 2012 το απόγευμα πραγματοποιήθηκε για πρώτη φορά στην αίθουσα του ΚΑΠΗ Ν. Μηχανιώνας συνάντηση των πολιτιστικών συλλόγων του Δήμου Θερμαϊκού, κατόπιν πρόσκλησης του Προέδρου του ΔΗ.Π.Π.Α.Κ.Υ.Θ., κ. Γιάννη Τσακμάκα.
Στόχος της συνάντησης ήταν ο συντονισμός των δράσεων, η διερεύνηση δυνατοτήτων πολιτιστικής συνεργασίας και η ανάπτυξη των σχέσεων μεταξύ των διαφορετικών συλλόγων του δήμου. Μέσω αυτής της συνάντησης επιχειρήθηκε η αλληλοπροσέγγιση των συλλόγων και η συζήτηση επικεντρώθηκε στο σχεδιασμό κοινών δράσεων. Οι εκπρόσωποι των συλλόγων ενημερώθηκαν επίσης από τον κ. Τσακμάκα και για τις δραστηριότητες του Τμήματος Πολιτισμού του ΔΗ.Π.Π.Α.Κ.Υ.Θ. (Thermaikos Film Festival, καλλιτεχνικά εργαστήρια, μουσικές ομάδες, λέσχες ανάγνωσης κ.ά.).
Ένα σημαντικό συμπέρασμα της συνάντησης ήταν η πρόταση για μια πρώτη κοινή δράση των συλλόγων κατά των ναρκωτικών, ένα διαχρονικό ζήτημα. Προτάθηκε μια επόμενη συνάντηση (follow - up) για την κατάστρωση της δράσης.
Στη συνάντηση συμμετείχαν οι εξής σύλλογοι δια των εκπροσώπων τους: Πολιτιστικός Οικολογικός Σύλλογος Περαίας, Πολιτιστικός Σύλλογος Ν. Επιβατών, Επιβάτες στους Αιώνες, Σύλλογος Προσφύγων Αν. Θράκης – Αγίας Τριάδας, Μορφωτικός Πολιτιστικός Σύλλογος Ν. Μηχανιώνας και Σύλλογος Τσεσμελήδων Αγ. Παρασκευής “Το Γυαλουδάκι”.

{Ενημέρωση}

    Παρακαλώ κατά την αναδημοσίευση να αναγράφετε την πηγή με ενεργό σύνδεσμο προς το tsounami
    Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος απαγορεύεται ρητά η αναδημοσίευση, αντιγραφή, διασκευή ή αναπαραγωγή με οποιονδήποτε τρόπο του περιεχομένου του παρόντος Ιστολογίου, χωρίς την παραπομπή στην πηγή (Νόμος 2121/1993).
    copyright: Tsounami 2019
TSOUNAMI