Web Informer Button

Οι άλλες μας ιστοσελίδες.


Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη .!!
========================================

Ο mr. Express Service συνελήφθη για χρέη προς το Δημόσιο και το ΙΚΑ


Οι παλιότεροι θα θυμούνται την αινιγματική διαφήμιση της εταιρείας Express Service στην οποία πρωταγωνιστούσε η αλησμόνητη Αλίκη Βουγιουκλάκη και ενόψει της τότε εκλογικής αναμέτρησης, το καλοκαίρι του 1989, όλοι προσπαθούσαν να την αποκρυπτογραφήσουν, δίνοντας της περιεχόμενο πολιτικό.
Τώρα, δύο δεκαετίες και πλέον μετά ο πάλαι ποτέ κραταιός πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας οδικής βοήθειας Express Service, Δημήτρης Ραπτόπουλος, συνελήφθη το πρωί της Τρίτης από αστυνομικούς στη Θεσσαλονίκη κατηγορούμενος για μη καταβολή χρεών προς το Δημόσιο καθώς και για μη καταβολή Ασφαλιστικών Εισφορών στο Ι.Κ.Α.
Όπως έγινε γνωστό ο 69χρονος επιχειρηματίας συνελήφθη από αστυνομικούς της Ασφάλειας για μη καταβολή χρεών προς το Δημόσιο κατ' εξακολούθηση που ανέρχεται σε 7.863.602,72 ευρώ, καθώς και για μη καταβολή Ασφαλιστικών Εισφορών στο Ι.Κ.Α. που υπερβαίνει τις 150.000 ευρώ.
Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης.
Πάντως, η σύλληψή του πυροδοτεί και νέες πολιτικές αναταράξεις, αφού όπως είχε αποκαλύψει η εφημαρίδα Πρώτο Θέμα στις 23/3/2011 ο τότε υπουργός Οικονομικών, κ. Παπακωνσταντίνου περιέργως κι ενώ είχε κάνει σημαντικές ανακοινώσεις εις βάρος όσων δεν πλήρωναν τις υποχρεώσεις τους προς το Κράτος, υπέγραψε «δωράκι» προς τον επιχειρηματία με την άρση της δέσμευσης της προσωπικής περιουσίας του τελευταίου, αν και ήταν ο πρώτος  - μακράν – οφειλέτης προς το Δημόσιο με οφειλές άνω των 200 εκατ. ευρώ. Ο υπουργός με απανωτές ανακοινώσεις του είχε αμφισβητήσει τις αποκαλύψεις μας, οι οποίες φυσικά σήμερα με τον πιο πανηγυρικό τρόπο δικαιώνονται μιας και η Δικαιοσύνη έδειξε ποιος είχε δίκιο και ποιος απλά συγκάλυπτε. Σαν να μην έφθανε αυτό, ο κ. Παπακωνσταντίνου για να συσκοτίσει την έρευνα μας είχε κινηθεί νομικά εναντίον του Θέματος, εγείροντας ερωτήματα για τον λόγο με τον οποίο υπεράσπιζε με τόσο πάθος τον πλέον ασυνεπή Έλληνα επιχειρηματία. Το πιο εξωφρενικό όμως όλων ήταν πως ο υπουργός που ήταν επιφορτισμένος με το συμμάζεμα των δημόσιων οικονομικών σε επιστολή του προς την εφημερίδα μας όχι μόνο δεν παραδεχόταν τις οφειλές Ραπτόπουλου στο Κράτος αλλά μιλούσε και για επιστρπφή φόρου προς αυτόν ύψους 27 εκατ. ευρώ! Δηλαδή κατά τον κ. Παπακωνσταντίνου ο άνθρωπος που σήμερα σιδεροδέσμιος οδηγήθηκε στη φυλακή, έπρεπε κι από επάνω να λάβει και …μπόνους.πηγή

{Ενημέρωση}

    Παρακαλώ κατά την αναδημοσίευση να αναγράφετε την πηγή με ενεργό σύνδεσμο προς το tsounami
    Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος απαγορεύεται ρητά η αναδημοσίευση, αντιγραφή, διασκευή ή αναπαραγωγή με οποιονδήποτε τρόπο του περιεχομένου του παρόντος Ιστολογίου, χωρίς την παραπομπή στην πηγή (Νόμος 2121/1993).
    copyright: Tsounami 2019
TSOUNAMI