Web Informer Button

Οι άλλες μας ιστοσελίδες.


Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη .!!
========================================

Ανοικτή Επιστολή στα Κόμματα για βοήθεια της μικρής Φωτεινούλας.

ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΣ 
ΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΟΜΜΑΤΑ 
ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΣ ΤΟΥ ΛΑΟΥ
ΣΤΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ.

Κύριοι ονομάζομαι Τσιαουσίδης Δημήτριος
και σαν ιδιοκτήτης ιστολογίου σας ενημερώνω για μια κατάσταση που προέκυψε σε ένα νεαρό κορίτσι της περιοχής μου.Η μικρή Φωτεινούλα χτυπημένη από την επάρατο  βρίσκεται στο εξωτερικό (Αγγλία) για εγχείρηση αφαίρεσης όγκου και θα χρειαστεί την βοήθεια μας.Η οικογένεια ζητά την υποστήριξη παλεύοντας με όποιο μέσο μπορεί ώστε να ανταπεξέλθει των υποχρεώσεων,οι συνδημότες της μικρής και οι φίλοι πρόσφεραν ότι μπορούσαν για να μπορέσει η οικογένεια να πάει την μικρή στο εξωτερικό.Η σελίδα που δημιουργήθηκε στο διαδίκτυο έκανε γνωστό το πρόβλημα σε όσους επισκέπτονται την διαδικτυακή κοινότητα υπάρχουν όμως και άνθρωποι που δεν γνωρίζουν το πρόβλημα.Με την παρούσα λοιπόν επιστολή μου θέλω να σας ενημερώσω για το οικονομικό πρόβλημα που αντιμετωπίζει η οικογένεια ως προς τα ιατρικά έξοδα και όχι μόνο.Ο κόσμος της περιοχής μου ανταποκρίθηκε στο έπακρο αλλά αυτό δεν φτάνει.Η μικρή χρειάζεται βοήθεια.Η Φωτεινούλα βλέπει το πρόβλημα της  από μια καλή σκοπιά, είναι δυνατός χαρακτήρας και πιστεύουμε όλοι ότι, θα το ξεπεράσει.
Απευθύνομαι λοιπόν σε εσάς ώστε να βρείτε μία λύση είτε, δια μέσω του Υπουργείου Υγείας είτε, δια μέσω των επαφών σας στο εξωτερικό και να συμπαρασταθείτε την οικογένεια της μικρής που περνάει τώρα τον Γολγοθά της.Μίλησα με τον πατέρα* της μικρής και του ζήτησα να μου δώσει την άδεια του ώστε να σας γνωστοποιήσω το πρόβλημα.Δεν γνωρίζω ποιος είναι ο τρόπος βοήθειας σας αλλά θέλω να πιστεύω ότι θα πράξετε ανάλογα σύμφωνα με αυτό που επιτάσσει η προσωπική σας ευαισθησία.
Σας παραθέτω παρακάτω μερικές από τις εκκλήσεις του πατέρα μέσα από την σελίδα που δημιούργησε στο διαδίκτυο.

"Το κόστος της θεραπείας συνεχώς ανεβαίνει, καθώς μάλλον υπάρχει πολύς δρόμος ακόμη. Η οικογένεια θα προσπαθήσει και πάλι με το ΙΚΑ, μήπως καλύψει το κόστος, αλλά οι ελπίδες είναι μικρές, καθώς θεωρητικά η επέμβαση
 μπορούσε να γίνει στην Ελλάδα.
Μέχρι στιγμής έχουν συγκεντρωθεί περίπου £16,000 με το κόστος μόνο της 1ης επέμβασης να είναι περίπου £22,000 λίρες. Για όσους επιθυμούν να βοηθήσουν, υπάρχει ακόμη ανάγκη:
{Για πληροφορίες σχετικά με το πως μπορείτε να βοηθήσετε μπορείτε να καλέσετε τα τηλέφωνα 2392032084 6986825187 κα Ελένη Κεχρή. ΠΡΟΣΟΧΗ πριν προχωρήσετε σε κατάθεση χρημάτων να επικοινωνήσετε με τα παραπάνω τηλέφωνα }

"Η Φωτεινή μπήκε στο χειρουργείο στις 11:00, κρατώντας σφιχτά το μετάλλιο του Francois. Και βγήκε στις 15:30 έχοντας κερδίσει το δικό της μετάλλιο! Με τη δύναμή της και τη δική σας συμπαράσταση και βοήθεια. Οι γιατροί ήταν χαμογελαστοί. Συγκρατημένα αισιόδοξοι όμως γιατί μιλάνε ήδη για την πιθανότητα ακτινοθεραπείας. Θα μάθουμε περισσότερα την Πέμπτη. Και ευχόμαστε η Φωτεινή να συνεχίσει να νικάει σε
 κάθε μάχη της. Ακριβώς όπως έκανε σήμερα!"

Fotini went into the surgery theatre today at 11:00, holding tight on Francois' metal. She came out at 15:30, having won her own one! A great fighter today, she won the 1st battle. The doctors were smiling. Not very happy with what they found inside, so she may need to go for radiotherapy now. We'll find out on Thursday and will post it here. And we wish Fotini will keep winning every battle she has to fight in the future. Exactly like she did today!

 — στην περιοχή Great Ormond Street Children's Hospital


Στα πλαίσια συγκέντρωσης χρημάτων για βοήθεια της Φωτεινούλας θα πραγματοποιηθεί και μία συναυλία ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ

*Ο πατέρας της μικρής Φωτεινής ονομάζεται Δημήτριος Γάτσος και είναι καταστηματάρχης στον Δήμο Θερμαικού.
Με την άδεια του λοιπόν σας γνωστοποιώ το πρόβλημα και είμαι πεποισμένος ότι θα πράξετε το ανάλογο από την πλευρά σας για την επάνοδο της μικρής Φωτεινούλας που την περιμένουν οι φίλες για να παιξουν ξανά μαζί.

Δημήτρης Τσιαουσίδης.
Blog Tsounami

{Ενημέρωση}

    Παρακαλώ κατά την αναδημοσίευση να αναγράφετε την πηγή με ενεργό σύνδεσμο προς το tsounami
    Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος απαγορεύεται ρητά η αναδημοσίευση, αντιγραφή, διασκευή ή αναπαραγωγή με οποιονδήποτε τρόπο του περιεχομένου του παρόντος Ιστολογίου, χωρίς την παραπομπή στην πηγή (Νόμος 2121/1993).
    copyright: Tsounami 2019
TSOUNAMI