Web Informer Button

Οι άλλες μας ιστοσελίδες.


Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη .!!
========================================

Γυναίκα πήδηξε στο κενό από ταράτσα ξενοδοχείου.


Σοκ στην τοπική κοινωνία της Λέσβου !!!
Μία νεαρή γυναίκα πήδηξε στο κενό από την ταράτσα του ξενοδοχείου BLUE SEA.
Η γυναίκα βρήκε ακαριαίο θάνατο.
Πάντα σύμφωνα με τις πρώτες ανεπίσημες πληροφορίες η νεαρή γυναίκα είναι Μυτιληνιά στην καταγωγή και έμενε σε δωμάτιο του πρώτου ορόφου του ξενοδοχείου.
Από εκεί ανέβηκε στην ταράτσα του ξενοδοχείου από όπου πήδηξε στο κενό.
Έντρομοι οι περαστικοί αλλά και οι θαμώνες των παρακείμενων καταστημάτων είδαν το άψυχο κορμί της νεαρής κοπέλας να βρίσκεται στο πεζοδρόμιο μέσα σε μια λίμνη αίματος.
ΝΕΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Σύμφωνα με τα νέα στοιχεία η νεαρή γυναίκα ηλικίας 37 χρονών ήταν υπάλληλος της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου στο τμήμα Βιομηχανίας που στεγάζεται στην οδό Ίμβρου 2.
Η Ε.Κ. πήγε στο ξενοδοχείο στις 12.02 το μεσημέρι κι αφού ζήτησε από τη ρεσεψιόν να της παραχωρηθεί ένα δωμάτιο πήρε τα κλειδιά και ανέβηκε στον α” όροφο του κτιρίου όπου της παραχωρήθηκε ένα μονόκλινο.
Σε λίγα λεπτά και αφού άφησε τη τσάντα της στο δωμάτιο ανέβηκε στην ταράτσα του ξενοδοχείου κι από εκεί πήδηξε στο κενό για να βρει τραγικό θάνατο.
Η 37χρονη γυναίκα πρέπει να σχεδίαζε από νωρίτερα την αυτοκτονία της αφού είχε ξανανοικιάσει δωμάτιο στο ίδιο ξενοδοχείο ακόμα δύο φορές στο πρόσφατο διάστημα.
Αυτή ήταν η τρίτη και η μοιραία.
Σε δηλώσεις που έκανε στα τοπικά  ΜΜΕ ο Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου Νάσος Γιακαλής εξέφρασε τη θλίψη του για το συμβάν και είπε πως από την ενημέρωση που είχε μόλις έμαθε για την τραγική είδηση ξεκαθάρισε ότι δεν είχε κανένα απολύτως πρόβλημα με την εργασία της αλλά ωστόσο είπε ότι συχνά της χορηγούσαν άδειες που η ίδια ζητούσε λόγω προσωπικών προβλημάτων της.πηγή

{Ενημέρωση}

    Παρακαλώ κατά την αναδημοσίευση να αναγράφετε την πηγή με ενεργό σύνδεσμο προς το tsounami
    Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος απαγορεύεται ρητά η αναδημοσίευση, αντιγραφή, διασκευή ή αναπαραγωγή με οποιονδήποτε τρόπο του περιεχομένου του παρόντος Ιστολογίου, χωρίς την παραπομπή στην πηγή (Νόμος 2121/1993).
    copyright: Tsounami 2019
TSOUNAMI