Web Informer Button

Οι άλλες μας ιστοσελίδες.


Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη .!!
========================================

ΑΠΟ ΛΑΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΘΕΡΜΑΙΚΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΕΗ


      ΛΑΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΘΕΡΜΑΙΚΟΥ                                                                                                                                                                                  
Μετά τα νέα βάρβαρα μέτρα που ψηφίστηκαν στη βουλή από την συγκυβέρνηση  που χτυπούν όλους τους εργαζόμενους σε δημόσιο και ιδιωτικό τομέα, την ώρα που η ανεργία συνεχώς αυξάνεται από εργαζόμενους και μικροεπαγγελματίες που κλείνουν, θέλουν να μας οδηγήσουν και στο σκοτάδι.
Η ΔΕΗ προχωρεί  σε 30000 διακοπές ρεύματος ανά μήνα, όπως δήλωσε η διοίκηση της, βυθίζοντας στο σκοτάδι χιλιάδες οικογένειες που αδυνατούν να πληρώσουν τις αλλεπάλληλες αυξήσεις των τιμολογίων και τα χαράτσια.
Από το πρωί 3 συνεργεία της ΔΕΗ στην Περαία προχώρησαν σε διακοπή του ρέματος σε όσους δεν πλήρωσαν το χαράτσι ή αδυνατούν να πληρώσουν το λογαριασμό.
Η Λαϊκή επιτροπή Θερμαϊκού σας καλεί σε έκτακτη γενική συνέλευση την
Δευτέρα 19 Νοεμβρίου στις  6 το απόγευμα στο ΚΑΠΗ των Νέων Επιβατών.
Με θέμα: οργάνωση της αλληλεγγύης και της αντίστασης για να αποτρέψουμε κάθε προσπάθεια διακοπής ρεύματος που άρχισε να κάνει η ΔΕΗ σε συμπολίτες μας που δεν πλήρωσαν το χαράτσι ή αδυνατούν να πληρώσουν το λογαριασμό.      
Μας θέλουν αδύνατους και εξασθενημένους.
Απαντάμε δυναμικά!
Απειθαρχία και ανυπακοή στα χαράτσια της εξαθλίωσης
Να μη κοπεί το ρεύμα σε όσους αδυνατούν να πληρώσουν γιατί είναι άνεργοι, απλήρωτοι και μειώθηκε δραστικά ο μισθός και η σύνταξη.
Μείωση των τιμολογίων κατά 30% σε ανέργους, χαμηλόμισθους, χαμηλοσυνταξιούχους, φτωχούς απασχολούμενους και μικρούς αγρότες. Περισσότερες δόσεις διακανονισμού.
 Όλοι μαζί μπορούμε.

{Ενημέρωση}

    Παρακαλώ κατά την αναδημοσίευση να αναγράφετε την πηγή με ενεργό σύνδεσμο προς το tsounami
    Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος απαγορεύεται ρητά η αναδημοσίευση, αντιγραφή, διασκευή ή αναπαραγωγή με οποιονδήποτε τρόπο του περιεχομένου του παρόντος Ιστολογίου, χωρίς την παραπομπή στην πηγή (Νόμος 2121/1993).
    copyright: Tsounami 2019
TSOUNAMI