Web Informer Button

Οι άλλες μας ιστοσελίδες.


Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη .!!
========================================

Στα «δίχτυα»των αρχών διακινητές πλαστών χαρτονομισμάτων


Χειροπέδες  πέρασε η αστυνομία  σε τρία πρόσωπα, ηλικίας 32, 33 και 40 ετών,οι οποίοι κατηγορούνται για διάπραξη κακουργήματος, παραχάραξης νομίσματος, κυκλοφορίας παραχαραγμένου νομίσματος και έκδοσης εικονικού νομίσματος.
Σύμφωνα με ανακοίνωση, μέλη της Αστυνομίας, μετά από αξιοποίηση πληροφοριών για διακίνηση πλαστών χαρτονομισμάτων, στη Λευκωσία, οργάνωσαν συντονισμένη επιχείρηση.
Κατά τη διάρκεια της, εντοπίστηκαν σε δρόμο στη Λευκωσία δύο πρόσωπα, ηλικίας 32 και 33 ετών, στην κατοχή των οποίων βρέθηκαν μετά από έρευνα το χρηματικό ποσό των οκτώ χιλιάδων ευρώ (16 χαρτονομίσματα των 500 ευρώ), τα οποία εκ πρώτης όψεως φαίνεται να είναι πλαστά.
Εναντίον των δύο προσώπων, εκδόθηκε δικαστικό ένταλμα σύλληψης, έτσι οι φερόμενοι δράστες συνελήφθησαν και τέθηκαν υπό κράτηση.
Από περαιτέρω εξετάσεις, εξασφαλίστηκε μαρτυρία εναντίον και τρίτου προσώπου, ηλικίας 40 ετών, το οποίο συνελήφθη με δικαστικό ένταλμα και τέθηκε επίσης υπό κράτηση.newsbomb.gr

{Ενημέρωση}

    Παρακαλώ κατά την αναδημοσίευση να αναγράφετε την πηγή με ενεργό σύνδεσμο προς το tsounami
    Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος απαγορεύεται ρητά η αναδημοσίευση, αντιγραφή, διασκευή ή αναπαραγωγή με οποιονδήποτε τρόπο του περιεχομένου του παρόντος Ιστολογίου, χωρίς την παραπομπή στην πηγή (Νόμος 2121/1993).
    copyright: Tsounami 2019
TSOUNAMI