Web Informer Button

Οι άλλες μας ιστοσελίδες.


Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη .!!
========================================

Δυνάμεις του Κοσσόβου θα παρελάσουν στα Τίρανα – Ετοιμάζουν Αλβανικό κόμμα στην Ελλάδα.


Σε μια κίνηση που αναμένεται να δημιουργήσει αντιδράσεις στην ευρύτερη περιοχή προχωρούν οι Κοσσοβάροι  με την απόφασή τους να στείλουν επίσημο στρατιωτικό απόσπασμα στη μεγάλη στρατιωτική παρέλαση που θα πραγματοποιηθεί στα Τίρανα στις 28 Νοεμβρίου, για τα 100 χρόνια ανεξαρτησίας της Αλβανίας.
  «Τιμώντας την Ημέρα της Σημαίας και την 100η επέτειο από την ανεξαρτησία της Αλβανίας, η Δύναμη Ασφάλειας Κοσσυφοπεδίου (KSF) έχει αρχίσει την προετοιμασία ενός στρατιωτικού τ5μήματος ειδικά προς τιμήν της εκδήλωσης αυτής», δήλωσε ο Ιμπραήμ Σάλα, διευθυντής δημόσιας ενημέρωσης του υπουργείου Άμυνας του Κοσόβου.
Εξήντα-πέντε στρατιώτες έχουν ήδη επιλεγεί για να συμμετάσχουν στην παρέλαση στα Τίρανα, δήλωσε ό ίδιος.
Ο Σάλα εξήγησε πως οι στρατιώτες του Κοσσυφοπεδίου θα παρελάσουν με νέα στολή η οποία σχεδιάστηκε σύμφωνα με τα πρότυπα του ΝΑΤΟ. «Ωστόσο θα έχουν μία ταυτότητα Κοσοβάρων, η οποία τους κάνει να ξεχωρίζουν από τους στρατούς άλλων χωρών».Ο ίδιος ανέφερε πως η κίνηση είναι μέρος διμερούς συνεργασίας που αναπτύσσει το Κοσσυφοπέδιο με γειτονικά κράτη.
«Έχουμε συμφωνία συνεργασίας μεταξύ των δυο υπουργείων Άμυνας Κοσσυφοπεδίου και Αλβανίας. Έχουμε επίσης συμφωνίες συνεργασίας με Μαυροβούνιο και ΠΓΔΜ», δήλωσε ο Σάλα.
Ωστόσο, η συμμετοχή συμπερίληψη δυνάμεων της KSF σε μία Αλβανική παρέλαση προκαλεί ανησυχία σε πολλούς όπως είναι αναμενόμενο:
Ο Βέλιμπορ Στέβιτς, πρόεδρος της επιτροπής ασφάλειας του κινήματος «Δύναμη της Σερβίας» και συνεργάτης του συνασπισμού με το κυβερνών σερβικό προοδευτικό κόμμα, δήλωσε πως Αλβανοί στο Κοσσυφοπέδιο «σχεδιάζουν ένωση του Κοσσυφοπεδίου  και της Αλβανίας για να δημιουργήσουν τη Μεγάλη Αλβανία. Η παρουσία της KSF στη στρατιωτική παρέλαση της Αλβανίας στα Τίρανα αποτελεί απόδειξη αυτού».
Αναμφισβήτητα η κίνηση αποτελεί μια ένδειξη των προθέσεων Αλβανίας και Κοσσόβου για την ένωσή τους κάτω από τη σημαία μιας μεγάλης Αλβανίας, κάτι που αποτελεί διακαή πόθο τόσο των Αλβανών όσο και των Κοσσοβάρων των ίδιων. Κάτι τέτοιο θα οδηγήσει στη δημιουργία του δεύτερου μεγαλύτερου μουσουλμανικού κράτους στα Βαλκάνια με τις επιπτώσεις για την γεωπολιτική  ισορροπία στην περιοχή να είναι κατακλισμιαίες.
Και Αλβανικό κόμμα στην Ελλάδα
Την ίδια ώρα η «κοιμώμενη» τον «ύπνο του δικαίου» Ελλάδα θα βρεθεί με ένα ακόμη πρόβλημα στο εσωτερικό της αυτή τη φορά. Αυτό που κάποτε –και όχι πολύ παλιά μόλις δύο δεκαετίες πριν-  θα ήταν απλά αδιανόητο τώρα φαντάζει ως μια εφιαλτική πραγματικότητα. Και όλα αυτά εξαιτίας της εγκληματικής έως προδοτικής στάσης του πολιτικού κατεστημένου, το οποίο κάνει ότι δεν γνωρίζει, ότι δεν αντιλαμβάνεται.
Oι Αλβανοί μετανάστες, που κάποιοι φρόντισαν να τους αφήσουν να εισέλθουν στη χώρα κατά εκατοντάδες χιλιάδες εκχωρώντας παράλληλα με συνοπτικές διαδικασίες  την ελληνική υπηκοότητα σε πολλούς από αυτούς, θέλουν να ιδρύσουν και αλβανικό κόμμα στην Ελλάδα.
Το κόμμα όμως σύμφωνα με πληροφορίες δεν θα είναι απλά το "Κόμμα των Αλβανών", - παρά το γεγονός ότι μπορεί να τιτλοφορείται κάπως έτσι- αλλά ένα κόμμα το οποίο θα συγκεντρώσει όλους τους μετανάστες, νόμιμους και μη. Όπως αναφέρει το newsbomb το εγχείρημα βρίσκεται ήδη στα σκαριά ενώ εκφράζουν την βεβαιότητα πως στις επόμενες βουλευτικές εκλογές θα καταφέρουν να εκλέξουν «δικούς» τους βουλευτές (!) στην ελληνική βουλή.
Τα ονόματα που φέρονται να «παίζουν» για την ηγεσία του αλβανικού κόμματος είναι αυτά του Οδυσσέα Τσενάι και Ταχίρ Μήτσι.
Το κόμμα των Αλβανών αναμένεται να υποστηριχθεί επίσης από εξωκοινοβουλευτικές συσπειρώσεις της αριστεράς στην Ελλάδα, από ορισμένους αλβανούς δημοσιογράφους που έχουν διακριθεί μέσα από τα ελληνικά ΜΜΕ, αλλά και από Αλβανούς επιχειρηματίες που ζουν και δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα. Πρωταγωνιστικό ρόλο, επίσης, στη δημιουργία του Κόμματος των Αλβανοφώνων στην Ελλάδα έχει φυσικά ο πρόεδρος του Συνδέσμου Αλβανών Μεταναστών Ταχίρ Μήτσι.
Ο Ταχίρ Μήτσι είναι επίσης γνωστός για τις κατά καιρούς εμπρηστικές του δηλώσεις εις βάρος των Ελλήνων, υπενθυμίζουμε μεταξύ άλλων την δήλωσή του όπου ανέφερε πως το μαρτύριο των μεταναστών στην Ελλάδα συνεχίζεται τονίζοντας πως "οι Αλβανοί στην Ελλάδα είναι σκλάβοι".
Όλα αυτά σε συνδυασμό με τη συνεχιζόμενη συρρίκνωση της Ελλάδας (οικονομική, στρατιωτική, δημογραφική) η οποία και θα επιδεινωθεί στα επόμενα χρόνια οδηγούν σε ένα μέλλον νέας άλωσης του Ελληνισμού, χωρίς κανείς ακόμη –πλην ελαχίστων- να έχουν αντιληφθεί ότι ήδη βρίσκεται σε εξέλιξη.  Και όλα αυτά χάρη στην εγκληματική πολιτική απέναντι στον Ελληνισμό, όχι απο κάποιο εξωτερικό παράγοντα, αλλά από τις τις ίδιες του τις πολιτικές ηγεσίες.Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

{Ενημέρωση}

    Παρακαλώ κατά την αναδημοσίευση να αναγράφετε την πηγή με ενεργό σύνδεσμο προς το tsounami
    Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος απαγορεύεται ρητά η αναδημοσίευση, αντιγραφή, διασκευή ή αναπαραγωγή με οποιονδήποτε τρόπο του περιεχομένου του παρόντος Ιστολογίου, χωρίς την παραπομπή στην πηγή (Νόμος 2121/1993).
    copyright: Tsounami 2019
TSOUNAMI