Web Informer Button

Οι άλλες μας ιστοσελίδες.


Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη .!!
========================================

Ανακοίνωση Λαικής Συσπείρωσης Δήμου Θερμαικού.




ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Η δημοτική  παράταξη της Λαϊκής Συσπείρωσης στο Δήμο Θερμαϊκού
εκφράζει την απόλυτη αντίθεση της στο Νόμο για την «Έγκριση  ΜΠΔΣ 2013-16» που υπερψηφίστηκε από τη βουλή στις 7/11/2012 και, μεταξύ άλλων-προβλέπει... -
>      τη δραματική συρρίκνωση της χρηματοδότησης της ΤΔ, σε βαθμό που να βάζει σε κίνδυνο την ύπαρξη και. λειτουργία των δήμων και ειδικότερα των υπηρεσιών τους και πρώτα από όλα των κοινωνικών,
>       την απόλυση εκατοντάδων εργαζόμενων στους δήμους και στο υπόλοιπο δημόσιο,
>       την κατάργηση οργανικών θέσεων με αποτέλεσμα να οδηγηθούν κρίσιμες υπηρεσίες σε ιδιώτες, με εργαζόμενους χωρίς δικαιώματα και μισθούς.
Η Λαϊκή Συσπείρωση στο Δήμο  Θερμαϊκού
ζητά από την πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου και το Δήμαρχο την άμεση σύγκλιση του Δημοτικού Συμβουλίου εκτάκτως με θέμα τη un αποστολή λίστας «υπό απόλυση η διαθεσιμότητα» υπάλληλων στο υπουργείο και άλλες κρατικές υπηρεσίες.
Ζητά την πολιτική και διοικητική ευθύνη του δημάρχου και του δημοτικού Συμβουλίου για την απαλλαγή από κάθε είδους ευθύνη των υπαλλήλων των υπηρεσιών του δήμου που εκτελώντας ·*· απόφαση δημοτικού συμβουλίου και εντολή δημάρχου δε θα παραδώσουν τις παραπάνω λίστες. Να μη διωχθεί κανένας υπάλληλος.
Ζητά την παραμονή και την απρόσκοπτη λειτουργία όλων ανεξαιρέτως των υπαλλήλων χωρίς καμία διαθεσιμότητα και απόλυση.
Ζητά άμεση γενναία χρηματοδότηση των δήμων από το κράτος , προσλήψεις στους δήμους με εργαζόμενους με μόνιμη και σταθερή δουλειά, που θα καλύπτουν πάγιες και διαρκείς ανάγκες.
από την γραμματεια της ΛΑΪΚΗΣ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗΣ ΘΕΡΜΑΪΚΟΥ

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΝΤΙΝΑ ΜΩΡΑΛΗ.

{Ενημέρωση}

    Παρακαλώ κατά την αναδημοσίευση να αναγράφετε την πηγή με ενεργό σύνδεσμο προς το tsounami
    Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος απαγορεύεται ρητά η αναδημοσίευση, αντιγραφή, διασκευή ή αναπαραγωγή με οποιονδήποτε τρόπο του περιεχομένου του παρόντος Ιστολογίου, χωρίς την παραπομπή στην πηγή (Νόμος 2121/1993).
    copyright: Tsounami 2019
TSOUNAMI