Web Informer Button

Οι άλλες μας ιστοσελίδες.


Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη .!!
========================================

Αίτημα Τσίπρα για «Προ Ημερησίας Διατάξεως Συζήτηση» για τη βιωσιμότητα του χρέους.


Επιστολή προς τον πρόεδρο της Βουλής των Ελλήνων, κ. Ευάγγελο Μεϊμαράκη απέστειλε ο πρόεδρος της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ – ΕΚΜ, Αλέξης Τσίπρας για τη διεξαγωγή Προ Ημερησίας Διατάξεως συζήτηση για τις αποφάσεις που ελήφθησαν σχετικά με την δανειοδότηση της χώρας και τη βιωσιμότητα του ελληνικού χρέους.


Αναλυτικά η επιστολή:
 

«Από χτες υπάρχει μια ακόμα απόφαση των ευρωπαϊκών οργάνων με πολλές γκρίζες ζώνες σχετικά με την οικονομική κρίση και την κρίση χρέους της Ελλάδας. Πεποίθησή μας είναι πως και αυτή η Σύνοδος του Eurogroup- η εικοστή στη σειρά- αποτελεί προϊόν συμβιβασμού που απλά μεταθέτει τη λύση του ευρωπαϊκού προβλήματος στις καλένδες.

Πεποίθησή μας, επίσης, είναι ότι η Ελλάδα για ακόμη μια φορά παρουσιάστηκε στη Σύνοδο χωρίς στρατηγική και διαπραγματευτικό σχέδιο, έμεινε προσκολλημένη στο γερμανικό άρμα και αποδέχτηκε μια λύση που δεν είναι λύση. 

Αποδέχτηκε έναν συμβιβασμό που βρίσκεται στον αέρα, με μόνο δεδομένο ότι περιλαμβάνει στον πυρήνα του τα αίτια της κρίσης, δηλαδή περισσότερη λιτότητα και ύφεση, καμία αναπτυξιακή προοπτική και ιδιωτικοποιήσεις της δημόσιας περιουσίας.

Επειδή, ήδη, κοινοβούλια άλλων κρατών, όπως της Γερμανίας, πριν και μετά τις συνεδριάσεις του Eurogroup, έχουν συζητήσει διεξοδικά τα θέματα που αφορούν την ευρωπαϊκή οικονομική κρίση και το χρέος της Ελλάδας και επειδή δεν είναι δυνατόν όλες αυτές οι εξελίξεις να γίνονται κεκλεισμένων των θυρών και χωρίς την πλήρη ενημέρωση της Βουλής και του ελληνικού λαού, σας ζητώ, κάνοντας χρήση του άρθρου 143 του Κανονισμού της Βουλής, το συντομότερο δυνατόν, τη διεξαγωγή Προ Ημερησίας Διατάξεως συζήτηση για τις αποφάσεις που ελήφθησαν σχετικά με την δανειοδότηση της χώρας και τη βιωσιμότητα του ελληνικού χρέους».πηγή

{Ενημέρωση}

    Παρακαλώ κατά την αναδημοσίευση να αναγράφετε την πηγή με ενεργό σύνδεσμο προς το tsounami
    Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος απαγορεύεται ρητά η αναδημοσίευση, αντιγραφή, διασκευή ή αναπαραγωγή με οποιονδήποτε τρόπο του περιεχομένου του παρόντος Ιστολογίου, χωρίς την παραπομπή στην πηγή (Νόμος 2121/1993).
    copyright: Tsounami 2019
TSOUNAMI