Web Informer Button

Οι άλλες μας ιστοσελίδες.


Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη .!!
========================================

Ευχαριστήριο της Πρωτοβουλίας στους αλληλέγγυους γιατρούς του Θερμαϊκού για τις δωρεάν εξετάσεις


Το πρόγραμμα κάλυψης αναγκών πρωτοβάθμιας περίθαλψης ανασφαλίστων συμπολιτών μας, που  ήδη ξεκίνησε από την  Ανεξάρτητη Πρωτοβουλία Πολιτών Θερμαϊκού  έχει αγκαλιαστεί από πολλούς γιατρούς, που προσφέρουν αφιλοκερδώς τις υπηρεσίες τους και από ανασφάλιστους συμπολίτες μας που εισπράττουν έμπρακτα αποτελέσματα της αλληλεγγύης στο ευαίσθητο θέμα της υγείας της οικογένειάς τους.
Η Πρωτοβουλία με ανακοίνωσή της ευχαριστεί τους γιατρούς και τους επαγγελματίες υγείας που δήλωσαν ως τώρα συμμετοχή στο πρόγραμμα αυτό. Καλεί δε τους ενδιαφερόμενους ανασφάλιστους να έρχονται σε επαφή με την γραμματειακή ομάδα της Πρωτοβουλίας στα τηλέφωνα 6976750004, 6936904853 και 6948539079 προκειμένου να κλείνουν ραντεβού για εξέταση στους γιατρούς.
Η ανακοίνωση - ευχαριστήριο της Πρωτοβουλίας:
Εκφράζουμε τις θερμότερες ευχαριστίες μας προς τους γιατρούς και τους επαγγελματίες υγείας της περιοχής του Θερμαϊκού που ανταποκρίθηκαν θετικά στην πρόσκληση της Ανεξάρτητης Πρωτοβουλίας Πολιτών Θερμαϊκού για συμμετοχή στο πρόγραμμα ιατροφαρμακευτικής κάλυψης ανασφάλιστων συνδημοτών μας. 
Ως γνωστόν, οι συμμετέχοντες προσφέρουν χρόνο, γνώσεις και το επαγγελματικό τους χώρο προκειμένου να εξετάσουν ανασφάλιστους συμπολίτες μας που παραπέμπονται από την Πρωτοβουλία.
Χάρις στα αισθήματα και την πράξη αλληλεγγύης τους, οι ανασφάλιστοι και άποροι συμπολίτες μας  αισιοδοξούν. Νοιώθουν πως δύνανται να αντιπαλέψουν τις τεράστιες δυσκολίες της κρίσης που οδηγεί στην εξαθλίωση, αφού έχουν πλέον τη δυνατότητα και πρόσβαση στην περίθαλψη.
Ευχαριστούμε όλους μαζί και ξεχωριστά έναν  - έναν τους υγειονομικούς που συμμετέχουν:
ΚΟΡΟΣΟΓΛΟΥΒΑΣΙΛΙΚΗΠΑΙΔΟΔΟΝΤΙΑΤΡΟΣ
ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣΑΡΗΣΟΔΟΝΤΙΑΤΡΟΣ
ΓΡΥΠΑΡΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣΦΥΣΙΟΘΕΡΑΠΕΥΤΗΣ
ΠΑΝΑΓΙΩΤΙΔΟΥΒΑΣΩΟΔΟΝΤΙΑΤΡΟΣ
ΜΙΣΑΛΕΜΗΣΙΩΣΗΦΠΑΙΔΙΑΤΡΟΣ
ΣΤΕΦΑΝΙΔΗΣΚΥΡΙΑΚΟΣΓΕΝΙΚΗ ΙΑΤΡΙΚΗ
ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗΣΘΕΟΦΙΛΟΣΟΡΘΟΠΑΙΔΙΚΟΣ
ΖΑΧΕΡΛΙΝΑΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΟΣ
ΠΟΛΥΧΡΟΝΟΠΟΥΛΟΥΑΝΤΡΙΑΝΑΠΑΙΔΙΑΤΡΟΣ
ΓΚΙΤΗΤΑΝΙΑΜΙΚΡΟΒΙΟΛΟΓΟΣ
ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΚΑΤΕΡΙΝΑΟΦΘΑΛΜΙΑΤΡΟΣ
ΑΚΤΙΝΟΔΙΑΓΝΩΣΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΘΕΡΜΑΪΚΟΥΣΥΜΕΩΝΙΔΗΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣΑΚΤΙΝΟΛΟΓΟΣ
ΚΑΤΣΙΚΗΣΣΤΕΦΑΝΟΣΟΔΟΝΤΙΑΤΡΟΣ
ΑΣΛΑΝΙΔΗΣΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣΟΡΘΟΔΟΝΤΙΚΟΣ
ΚΟΝΔΕΛΙΔΗΣΝΙΚΟΛΑΟΣΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΧΕΙΡΟΥΡΓΟΣ
ΚΟΤΑΝΙΔΗΣΘΕΟΦΙΛΟΣΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΟΣ
ΚΑΝΤΑΟΥΡΑΝΙΑΝΕΥΡΟΛΟΓΟΣ
ΝΑΟΥΜΒΑΣΙΛΗΣΩΡΛ
ΚΑΡΑΤΑΣΟΣΣΤΑΥΡΟΣΧΕΙΡΟΠΡΑΚΤΗΣ
ΦΑΡΙΝΗΕΥΑΓΓΕΛΙΑΠΑΙΔΙΑΤΡΟΣ
ΓΑΝΜΑΣΑΝΤΙΠΟΔΟΝΤΙΑΤΡΟΣ
ΚΑΡΑΝΙΚΟΛΑΒΑΣΙΛΙΚΗΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΟΣ

Φυσικά αναμένουμε και τη στήριξη του προγράμματος και από άλλους γιατρούς, που λόγω μη ενημέρωσής τους, δεν δήλωσαν ακόμη συμμετοχή.
Ασθενείς που είναι ανασφάλιστοι μπορούν να απευθύνονται για να κλείνουν ραντεβού, στα τηλέφωνα 6976750004, 6936904853 και 6948539079 από 10:00 έως 13:00 και από 17:00 έως 19:00.

Σημειώνουμε πως ειδικότερα για ραντεβού σε οδοντιάτρους και εργαστήρια οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να είναι ΑΠΟΡΟΙ και ΑΝΑΣΦΑΛΙΣΤΟΙ.

ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ ΘΕΡΜΑΪΚΟΥ

{Ενημέρωση}

    Παρακαλώ κατά την αναδημοσίευση να αναγράφετε την πηγή με ενεργό σύνδεσμο προς το tsounami
    Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος απαγορεύεται ρητά η αναδημοσίευση, αντιγραφή, διασκευή ή αναπαραγωγή με οποιονδήποτε τρόπο του περιεχομένου του παρόντος Ιστολογίου, χωρίς την παραπομπή στην πηγή (Νόμος 2121/1993).
    copyright: Tsounami 2019
TSOUNAMI