Web Informer Button

Οι άλλες μας ιστοσελίδες.


Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη .!!
========================================

Στο ελληνικό FIR στα νότια και νοτιο-ανατολικά της Κρήτης πέρασαν Moskva και Smetliviy


Μέσα στο ελληνικό FIR πέρασε το καταδρομικό Moskva, αλλά και το αντιτορπιλικό Smetliviy, σε μία κίνηση που έχει δημιουργήσει απορίες για την σκοπιμότητά της. To Smetliviy, μάλιστα, βρίσκεται αυτή την στιγμή νότια της Κρήτης με κατεύθυνση δυτική.
Το Moskva βρίσκεται νοτιοανατολικά της Κρήτης, επιτηρούμενο "διακριτικά" από αμερικανικά σκάφη που πλέουν στην περιοχή.Με την κίνηση αυτή το Moskva πέρασε "πίσω" από το USS Iwo Jima.
Τα άλλα τέσσερα ρωσικά σκάφη τα δύο αποβατικά το Saratov κλάσης Alligator, το Novocherkassk κλάσης Ropucha-I, το πλοίο υποστήριξης και συντήρησης PM-56 και ένα ρυμουλκό βρίσκονται σε απόσταση 140-180 ω.μ. βορειοανατολικά της Γάζας στις ακτές του Ισραήλ.
Τι γυρεύουν στις ακτές του Ισραήλ, δύο ρωσικά αποβατικά σκάφη το στόλου της Μαύρης Θάλασσας, μόνα τους, χωρίς συνοδεία πολεμικών αποτελεί μυστήριο. Πιθανότατα αναμένεται ενίσχυση της ρωσικής παρουσίας στην περιοχή...
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

{Ενημέρωση}

    Παρακαλώ κατά την αναδημοσίευση να αναγράφετε την πηγή με ενεργό σύνδεσμο προς το tsounami
    Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος απαγορεύεται ρητά η αναδημοσίευση, αντιγραφή, διασκευή ή αναπαραγωγή με οποιονδήποτε τρόπο του περιεχομένου του παρόντος Ιστολογίου, χωρίς την παραπομπή στην πηγή (Νόμος 2121/1993).
    copyright: Tsounami 2019
TSOUNAMI