Web Informer Button

Οι άλλες μας ιστοσελίδες.


Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη .!!
========================================

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΘΕΛΟΝΤΙΣΜΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΙΑ ΚΟΙΝ. ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ.


           ΔΗΜΟΣ ΘΕΡΜΑΪΚΟΥ
   ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΙΑ ΚΟΙΝ. ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ
           ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ



ΓΙΝΟΜΑΙ ΕΘΕΛΟΝΤΗΣ – ΕΙΜΑΙ ΣΥΝΕΡΓΟΣ ΖΩΗΣ


Η κατάσταση πρωτοφανούς οικονομικής κρίσης που βιώνει η χώρα μας το τελευταίο χρονικό διάστημα μας οδηγεί καθημερινά όλο και περισσότερο στην αδυναμία να αντιμετωπίζουμε με την δέουσα συνέπεια τις ανάγκες του κοινού συμφέροντος.
Τούτο μας ωθεί να στραφούμε στην αλληλέγγυα λύση που δεν είναι άλλη από την εθελοντική προσφορά κοινωνικής υπηρεσίας μεταξύ των ανθρώπων.
Ο εθελοντισμός ως μια πράξη που  αγγίζει όλους μας, ανεξαρτήτως κοινωνικής τάξης, επαγγελματικής ιδιότητας και ηλικίας, ξεκινά από την καρδιά του καθενός και διαχέεται στο περιβάλλον που ζούμε και κινούμαστε χωρίς ιδιαίτερη σκέψη,  χωρίς φραγμούς ή περιορισμούς.
Σ’ αυτές τις δύσκολες εποχές ο εθελοντισμός και η αλληλοϋποστήριξη είναι η μόνη μας ελπίδα αλλά και μία έμπρακτη εκδήλωση σεβασμού απέναντι στον περιβάλλοντα ζωτικό μας χώρο.
Για τους λόγους αυτούς καλούμε όσους ενδιαφέρονται να προσφέρουν εθελοντικά στην ανάδειξη και συντήρηση εκτάσεων πρασίνου όπως και τον καθαρισμό των κοινόχρηστων χώρων ( πεζόδρομων, πλατειών κλπ), την φύλαξη σχολικών και αθλητικών εγκαταστάσεων και τη μέριμνα για την διατήρηση αυτών σε μία κατάσταση που να αξίζει στην ανθρώπινη συμβίωση.

Για δήλωση συμμετοχής στο πρόγραμμα εθελοντισμού του Δήμου Θερμαϊκού μπορείτε να επικοινωνείτε στο τηλ. 23923 30100 -104 -108.

                                         Ο Αντιδήμαρχος
                       Κοιν. Προστασίας – Παιδείας & Πολιτισμού

{Ενημέρωση}

    Παρακαλώ κατά την αναδημοσίευση να αναγράφετε την πηγή με ενεργό σύνδεσμο προς το tsounami
    Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος απαγορεύεται ρητά η αναδημοσίευση, αντιγραφή, διασκευή ή αναπαραγωγή με οποιονδήποτε τρόπο του περιεχομένου του παρόντος Ιστολογίου, χωρίς την παραπομπή στην πηγή (Νόμος 2121/1993).
    copyright: Tsounami 2019
TSOUNAMI